Σε ποιες πανεπιστημιακές σχολές εισάγονται τα Ροδιτόπουλα

Σε ποιες πανεπιστημιακές σχολές  εισάγονται τα Ροδιτόπουλα

Σε ποιες πανεπιστημιακές σχολές εισάγονται τα Ροδιτόπουλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 15999 ΦΟΡΕΣ

«Ανοίγουν πανιά» στο πέλαγος της γνώσης και της επιστήμης εκατοντάδες νέα παιδιά

Εξαιρετικές ήταν και φέτος οι επιδόσεις που είχαν τα Ροδιτόπουλα, τα οποία κατάφεραν να εισαχθούν σε κορυφαίες παανεπιστημιακές σχολές, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας των διαρκών αλλαγών και μέτρων που έφερε η πανδημία.


Οι περισσότεροι πάντως, που μίλησαν στη «Ροδιακή», εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και δήλωσαν δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν.


Κατά γενική εκτίμηση, οι επιδόσεις των υποψηφίων από τα λύκεια του νησιού μας, ήταν εξαιρετικές, παρά τη δυσκολία των θεμάτων που παρουσίασαν και φέτος, όλα σχεδόν τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν. Ο προϊστάμενος εκπαίδευσης κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης, σε δηλώσεις του χθες στη «Ροδιακή», εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα (μαθητές κι εκπαιδευτικούς) για τις επιδόσεις που είχαν σε όλα τα σχολεία και ευχήθηκε σε όλους τους νέους πλέον φοιτητές να ανοίξουν διάπλατα τα... πανιά των γνώσεών τους για το υπέροχο αυτό ταξίδι που θα βιώσουν τα επόμενα χρόνια.


Μιλώντας στη «Ροδιακή» τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου, τα οποία σε ελάχιστες ημέρες θα είναι πλέον φοιτητές, ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους και τους στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει για δεύτερη χρονιά, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων.

Οι σχολές που εισάγονται οι μαθητές από τα Λύκεια του νησιού μας είναι οι εξής:

 

1o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
Βενετόκλειο

Πεταυράκη Κατερίνα
1ο ΓΕΛ Ρόδου
18.980 μόρια
Ψυχολογία Αθηνών - ΕΚΠΑ

«Θέλω να πω αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου που με βοήθησαν να φτάσω εκεί που θέλω. Ήταν μια διαδρομή σκληρής δουλειάς, προσήλωσης και πίστης και πραγματικά είμαι ευτυχισμένη! Οι στόχοι μου επιτεύχθηκαν»!

 

 

Παλαιός Μιχαήλ
1ο ΓΕΛ Ρόδου
18.905 μόρια Ιατρική Αθηνών - ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα, καθώς νιώθω ότι οι κόποι και η προσπάθεια μου ανταμείφθηκαν. Εξεταζόμουν για δεύτερη χρονιά στις πανελλαδικές εξετάσεις κι η προετοιμασία μου και τις δύο χρονιές , ήταν εξίσου απαιτητική. Η οικογένειά μου, οι καθηγητές μου κι οι φίλοι μου , αποτέλεσαν πολύτιμο αρωγό σε αυτό μου τον αγώνα».

 

 


Χατζηπλή Ελένη - Τσαμπίκα
1ο ΓΕΛ Ρόδου
18.595 μόρια
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Αθηνών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που οι προσπάθειές μου απέδωσαν και πέτυχα την εισαγωγή μου στη σχολή της επιλογής μου. Σε αυτή την προσπάθειά μου, στάθηκαν στο πλάι μου η οικογένεια και οι καθηγητές μου, και γι' αυτό τους ευχαριστώ θερμά!»

Δημητριάδη – Τσίτσου Αναστασία
1ο ΓΕΛ Ρόδου
18.240 μόρια
Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστημίου Πατρών

«Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρόνια αλλά φτάσαμε στο τέλος με αισιοδοξία και καλή προετοιμασία που τελικά απέδωσε. Νιώθω πολύ περήφανη και παράλληλα ευγνώμων για τις καθηγήτριες που με συνόδευσαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι».

 

Μπυλύκμπασι Φλοριάν
1ο ΓΕΛ Ρόδου
18.240 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Έχω καταφέρει να «πιάσω» πάνω από 18.000 μόρια τα οποία με βοήθησαν να εισαχθώ στην σχολή πρώτης επιλογής μου: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΑΠΘ. Ήταν μια προσπάθεια πάνω από 10 μηνών η οποία ήταν σίγουρα κουραστική όμως ευτυχώς είχα την υποστήριξη των γονιών μου, των φίλων μου και των καθηγητών μου. Η συμβουλή των επερχόμενων δοκιμαζόμενων που θα γράψουν πανελλαδικές είναι να μην αγχώνονται και να μην το δουν όλο αυτό σαν «βουνό». Ειναι μια ευχάριστη διαδρομή και σίγουρα το μέλλον τους δεν εξαρτάται μόνο από αυτό».

 

Δημήτρης Φιλόπουλος
1ο ΓΕΛ Ρόδου
17.880 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πατρών

«Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με βοήθησαν στα μαθήματα, τους γονείς μου που ήταν πάντα δίπλα μου δίνοντας προτεραιότητα στο διάβασμά μου όπως και την παρέα μου που με βοήθησε να ξεπεράσω το άγχος».

 

 

Κλαδογένης Παναγιώτης
1ο ΓΕΛ Ρόδου
17.860 μόρια
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Αιγάλεω)

«Φέτος ήταν μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά, ήμασταν οι πρώτοι που επανήλθαν στην κανονικότητα μετά από μία διετή καραντίνα. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας με σύστημα και αφοσίωση. Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου που με υποστήριξαν».

 

Τσακίτης Γιώργος
1ο ΓΕΛ Ρόδου
17.095 μόρια
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Ιωάννινα

«Η διαδικασία των πανελλαδικών ήταν αρκετά αγχωτική και χαίρομαι που τελείωσε. Αισθάνομαι ικανοποιημένος γιατί κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου καθηγητές για όλα».

 

Αγγελική Παπανικολάου
1ο ΓΕΛ Ρόδου
17.090 μόρια
Εισήχθη πρώτη
στη σχολή του ΠΑΔΑ
Συντήρηση Αρχαιοτήτων
και Έργων Τέχνης»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη που κατόρθωσα να περάσω πρώτη στη σχολή πρώτης επιλογής μου. Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά μέσα από την οποία βγήκα με το καλύτερο δώρο, την επιτυχία μου αυτή. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να μπορέσω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τους καθηγητές μου, το σχολείο μου, τους γονείς μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις συγχαρητήρια και σε όσους πρόκειται να συμμετάσχουν του χρόνου, κουράγιο και καλή επιτυχία!»

 

Μιχοπούλου Στέλλα
1ο ΓΕΛ Ρόδου
16.640 μόρια
Ψυχολογία Ρεθύμνου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνοδοιπόρους μου, τον Θεό, την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου! Αξίζει πραγματικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε όποιο παιδί προσπάθησε και έδωσε τον αγώνα του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ειδικά τη φετινή χρονιά, η οποία καθορίστηκε από εντελώς αντιπαιδαγωγικές αποφάσεις.
Εύχομαι να αντιληφθούμε επιτέλους ότι στον κόσμο της γνώσης δεν κατοικεί η χρησιμοθηρία αλλά η αγάπη!»

 

Χατζημιχάλη Μαρία
1ο ΓΕΛ Ρόδου
16.540 μόρια
Πολιτικής Επιστήμης
και Ιστορίας Αθηνών

«Είμαι ανακουφισμένη γιατί για όλους μας ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, τόσο εξαιτίας της ύλης που ήταν αρκετά αυξημένη, όσο και εξαιτίας των τηλεδιασκέψεων των προηγούμενων ετών, διαδικασίες που όλους μας δυσκόλεψαν.
Για αυτό και για μένα είναι επιτυχία γιατί σε δύσκολες συνθήκες έβγαλα μία πολύ καλή βαθμολογία και πέτυχα τον στόχο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που πέρα από τα δικά της προβλήματα με στήριξε και τον περίγυρό μου δηλαδή τη γιαγιά, τον παππού, τη θεία και την ξαδέλφη μου. Στα παιδιά που φέτος πρόκειται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις, θα ήθελα να τους πω να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν για το μέλλον τους, να ελπίζουν!»

 

Βυρίνη Φρόσω
1ο ΓΕΛ Ρόδου
16.070 μόρια
Οργάνωση και Διοίκηση
Επιχειρήσεων Πειραιά

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας τα προηγούμενα χρόνια και χωρίς καμία εμπειρία εξετάσεων στο λύκειο, θεωρώ πως έφτασα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και ανταποκρίθηκα αξιοπρεπώς στις προσδοκίες μου. Αρωγοί στην προσπάθεια μου, στάθηκαν η οικογένεια μου, οι καθηγητές μου και οι φίλοι μου οι οποίοι με στήριξαν ψυχολογικά και με βοήθησαν να ανακριθώ σε αυτή την δοκιμασία».

 

 

Γιαννοπούλου
Κωνσταντίνα – Μαρία
1ο ΓΕΛ Ρόδου
16.020 μόρια
Οικονομικών Επιστημών Αθηνών

«Τελείωσε ένα δύσκολο κομμάτι στη ζωή μου αισιόδοξα, τώρα αρχίζει κάτι καινούριο. Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα που επέφερε ο κόπος μου και η προσπάθειά μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που με βοήθησαν στον αγώνα μου και πίστευαν σε εμένα».

 

 

Πολυχρόνη Δέσποινα
1ο ΓΕΛ Ρόδου
Φυσικοθεραπεία Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και εγώ έκανα τον αγώνα μου που μου επέφερε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα ξεκινήσουν φέτος προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις και σίγουρα η ζωή δεν τελειώνει με αυτές.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και τις φίλες μου και όλους μου τους καθηγητές για τη στήριξη και τη βοήθειά τους».

2o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
Καζούλλειο

 

Μιχαήλ Σταύρος
2ο ΓΕΛ Ρόδου
18.915 μόρια
ΑΣΟΕΕ

Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς όπως επισήμανε, η προσπάθεια που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και τον πίστεψαν: από την οικογένειά του και ιδιαίτερα τη μικρή του αδερφή, που ήταν δίπλα του σε ό,τι κι αν χρειάστηκε. Τους καθηγητές και τη διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Ρόδου, κ. Κατερίνα Σφακιανάκη, για τις πολύτιμες συμβουλές και την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

 

Ιατρίδης Ελευθέριος
2ο ΓΕΛ Ρόδου
17.520 μόρια
Φυσικό Ηρακλείου

Ο Ελευθέριος Ιατρίδης, επέλεξε ο ίδιος το Ηράκλειο για να φοιτήσει στη σχολή φυσικών επιστημών, καθώς με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε θα μπορούσε να επιλέξει οποιαδήποτε άλλη πόλη. Δήλωσε ευχαριστημένος από την επίδοσή του αν και όπως τόνισε, ο στόχος του ήταν ακόμα υψηλότερος. Χαρακτήρισε την όλη διαδικασία δύσκολη και ψυχοφθόρα και τόνισε ότι αυτό που απαιτείται είναι μεθοδικό διάβασμα και τεράστια ηρεμία.
Τέλος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον καθηγητή κ. Λουκά Κώστα, ο οποίος τον βοήθησε για να πετύχει τον στόχο του.

Λάτσιου Ελένη
2ο ΓΕΛ Ρόδου
17.290 μόρια
Βιολογίας Ηρακλείου

Χαρακτήρισε τη χρονιά εξαιρετικά δύσκολη, αλλά σημείωσε ότι από το αποτέλεσμα δικαιώθηκε.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της ως αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλον αυτόν τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές της οι οποίοι με υπομονή και κατανόηση συνέβαλλαν στην προσπάθειά της.
Για τα παιδιά εκείνα που στο μέλλον θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία, σημείωσε ότι σημαντικό είναι να μην το βάζουν κάτω και να αγωνίζονται με σθένος για να πετύχουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.
«Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από την πραγματοποίησή τους εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό», σημείωσε.

Βασιλαράκη Ηλιάνα
2ο ΓΕΛ Ρόδου
17.260 μόρια
Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Η ίδια χαρακτήρισε καταρχάς επιτυχημένη την επιλογή της να φοιτήσει στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου. Σημείωσε ότι ο προσωπικός της μόχθος, σε συνδυασμό με τη συνδρομή και τη βοήθεια των αξιόλογων καθηγητών, ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα της επιτυχίας. Σε έναν δρόμο δύσκολο και δύσβατο, αλλά σίγουρα ιδιαίτερα εντυπωσιακό και συναρπαστικό. «Με υπομονή και δουλειά όλα μπορούν να επιτευχθούν», είπε η ίδια μιλώντας στη «Ροδιακή».

 

Μπινόγλου Στέφανος
2ο ΓΕΛ Ρόδου
16.940 μόρια
ΑΣΟΕΕ

Μιλώντας στη «Ροδιακή» είπε ότι παρά τις δυσκολίες πέτυχε τους στόχους του. Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά του, που κάθε ώρα και κάθε λεπτό βρισκόταν στο πλευρό του, γεγονός που του έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο να μη σταματά και να προσπαθεί συνεχώς.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το 2ο ΓΕΛ Ρόδου, τους καθηγητές καθώς και τη διευθύντρια κ. Κατερίνα Σφακιανάκη, που στάθηκαν στο πλευρό όλων των παιδιών σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν.

 

Ποικιλίδης Κυριάκος
2ο ΓΕΛ Ρόδου
16.695 μόρια
Μάρκετινκ και Επικοινωνία ΑΣΟΕΕ

Χαρακτήρισε τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, ως μια δοκιμασία η οποία κάνει τον κάθε άνθρωπο πιο δυνατό για να προχωρήσει, να αγωνιστεί και να κερδίσει τους στόχους του. Για τον ίδιο επίσης, η δοκιμασία αυτή είχε και διδακτικό χαρακτήρα. «Οι άνθρωποι τείνουν να αποδοκιμάζουν τις πανελλαδικές, ενώ θα έπρεπε να τις εκτιμούν, καθώς οι ίδιες είναι μια μικρή εισαγωγή για τη ζωή» σημείωσε. «Τέλος, σας παροτρύνω να αγαπάτε την ευθύνη, να προσπαθείτε για το μέλλον σας και να γνωρίζετε ότι το χαμόγελο ξεκλειδώνει πολλές πόρτες στη ζωή σας!»

 

Κονδράρου Βασιλική
2ο ΓΕΛ Ρόδου
16.675 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών
Ψυχολογίας Ρέθυμνο
Η Βασιλική δήλωσε εξαιρετικά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα που κατάφερε και επισήμανε ότι οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείφθηκαν. «Ήταν δύσκολη περίοδος για τη δίκη μας γενιά, διότι δυο χρονιές ήμασταν με τηλεκπαίδευση και δεν είχαμε δώσει εξετάσεις. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, προσπαθήσαμε και κάναμε οι περισσότεροι το καλύτερο που μπορούσαμε! Για τα επόμενα παιδιά που θα δώσουν πανελλαδικές η μόνο συμβουλή που έχω να δώσω είναι να έχουν πρόγραμμα και να ξερουν ότι οι πανελλαδικές δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν όλοι.» Η ίδια ευχαρίστησε θερμά όλους τους καθηγητές που ήταν δίπλα της σε όλο αυτόν τον αγώνα, τους φίλους της που έκαναν όλη τη διαδικασία πιο ευχάριστη και τους γονείς της που ήταν μαζί της σε κάθε της βήμα!

 

Σάββενας Μανώλης - Πανορμίτης
2ο ΓΕΛ Ρόδου
16.560 μόρια
Θετικών Επιστημών
Πολυτεχνείο Πατρών,
Αρχιτεκτονική

Επισήμανε ότι όπως και οι προηγούμενες χρονιές έτσι και η φετινή είχε τις δικές της δυσκολίες.
«Η πανδημία ήταν αυτή που καθόρισε τους δικούς της κανόνες σημείωσε ο ίδιος. Μέσα σε αυτές τις δυσχερείς συνθήκες, προσπάθησα να κάνω με προσήλωση το καλύτερο δυνατό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου, για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια.
Η εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου στις επιλογές μου, ήταν ο θεμέλιος λίθος του δικού μου αγώνα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία σε ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν».

 

Καμίτση Αντζελίνα
2ο ΓΕΛ Ρόδου
16.180 μόρια
Πολιτικών Επιστημών
και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ

Η Αντζελίνα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της σε όλα τα παιδιά, και τόνισε ότι όλοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν -σημείωσε. Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν!»

 

Λυμπεροπούλου Αλεξάνδρα
2ο ΓΕΛ Ρόδου
Δημοσιογραφία και ΜΜΕ
Θεσσαλονίκης

«Ανυπομονώ για αυτή τη νεα αρχή και ελπίζω όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους» δήλωσε η ίδια μιλώντας στη «Ροδιακή».

 

3o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
Καπνοβιομηχανία

 

Γεωργάς Στέργιος
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.810 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Μηχανικών Υπολογιστών
Αθηνών

«Η χρονιά μας φέτος όπως και οι προηγούμενες είχαν κάποιες δοκιμασίες, λόγω της πανδημίας κυρίως και των μέτρων που έπρεπε να ληφθούν. Παρ' όλα αυτά τα καταφέραμε, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν φέτος μαζί με εμένα. Έχω μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου και φυσικά από την εισαγωγή μου στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Μηχανικών Υπολογιστών. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτοί την προσπάθεια και συγχαρητήρια σε όλους».

 

Τριομμάτη Κατερίνα
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.425 μόρια
Νομική Αθηνών

«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά απαιτητική, δεδομένης της μεγαλύτερης ύλης, αλλά και επειδή περάσαμε τις δυο προηγούμενες τάξεις του λυκείου σε συνθήκες καραντίνας. Φέτος κλήθηκα, όπως και όλα τα παιδιά, να διαχειριστώ τον χρόνο μου πιο μεθοδικά και να αντεπεξέλθω σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Είμαι πολύ χαρούμενη που η προσπάθειά μου απέδωσε και πέτυχα τον στόχο μου, κάτι το οποίο χρωστάω στη βοήθεια και στήριξη των καθηγητών και καθηγητριών μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 

Αγγελόπουλος Γιώργος
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.375 μόρια
Νομική Αθηνών

 

Σώρρα Θεοδώρα
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.200 μόρια
Μηχανολόγων Μηχανικών
Αθηνών

«Ήταν ένας χρόνος - μαραθώνιος γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες. Ωστόσο τερμάτισα με αρκετή ικανοποίηση. Εύχομαι καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Δεν είχα πρόγραμμα, αρκεί μια συστηματική προσπάθεια χωρίς υπερβολές».

 

Χειράκη Σοφία
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.150 μόρια
Ιατρική, Ηράκλειο

«Θεωρώ τη φετινή χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική με δεδομένη την αισθητή παρουσία της πανδημίας, της τηλεκπαίδευσης και της αυξημένης ύλης. Ωστόσο με πειθαρχημένη μελέτη, πολλές θυσίες και τη στήριξη της οικογένειας και των καθηγητών μου κατάφερα να επιτύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

Βασιλάκης Παντελής
3ο ΓΕΛ Ρόδου
18.025 μόρια
Επιστήμης Υπολογιστών
Ηρακλείου

«Νιώθω υπέροχα, υπάρχει μία γαλήνη στη ζωή μου. Η διαδικασία ήταν αρκετά ήρεμη και απλή και σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, αν και διάβαζα αρκετά, είχα κοινωνική ζωή, έβγαινα με τους φίλους μου. Για αυτή μου την επιτυχία θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους».

 

 

Συντυχάκη Αναστασία – Ειρήνη
3ο ΓΕΛ Ρόδου
Νομική Κομοτηνής

«Όλοι, μαθητές και καθηγητές, βιώσαμε μια χρονιά με πολλές αντικειμενικές δυσχέρειες. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για την επιτυχία, χρειάζονται θυσίες, υποχωρήσεις και κόπος. Το συστηματικό και ουσιώδες διάβασμα, η στοχοπροσήλωση, η επιμονή και βεβαίως η ψυχραιμία ανταμείβονται πάντα. Στέλνω συγχαρητήρια σε όλους τους συμμαθητές μου και εύχομαι τα καλύτερα στους μελλοντικούς υποψηφίους!»

 


Πανουργιάς Παύλος
3ο ΓΕΛ Ρόδου
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
και Τεχνολογίας Υπολογιστών
Πατρών

«Νιώθω ικανοποίηση και ηρεμία έχοντας πλέον πετύχει τον στόχο μου, να περάσω στη σχολή της πρώτης επιλογής μου. Η χρονιά που πέρασε ήταν άκρως βάρβαρη και ψυχοφθόρα. Ακόμη και αν κράτησα στοιχειώδεις κοινωνικές επαφές, στερήθηκα πολλά και ο απόηχος της χρονιάς που πέρασε είναι ακόμη αισθητός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έκαναν τη διαδικασία αυτή υποφερτή. Καλή σταδιοδρομία σε όλους».

 

Μπαράκα Φωτεινή – Χριστίνα
3ο ΓΕΛ Ρόδου
17.675 μόρια
Στατιστική Αθηνών

«Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, διότι μετά από ένα χρόνο κοπιαστικής δουλειάς κατάφερα τον στόχο μου! Σε αυτή μου την προσπάθεια ήταν πάντα δίπλα μου η οικογένειά μου, η γιαγιά μου που ήταν το γούρι μου και οι καθηγητές μου τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα».

 

Μπελντέκος Γιώργος
3ο ΓΕΛ Ρόδου
16.900 μόρια
Εφαρμοσμένη Πληροφορική- Επιστήμη και Τεχνολογία
Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

«Χαρά ικανοποίηση και δικαίωση της προσπάθειάς μου καθώς πέτυχα την πρώτη επιλογή μου και συγκεκριμένα τη σχολή Εφαρμοσμένη Πληροφορική και Πληροφοριακά Συστήματα στο Πανεπιστημιο Μακεδονίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και όσους μου συμπαραστάθηκαν, ιδιαίτερα τους γονείς μου και τα αδέρφια μου.
Εύχομαι καλές σπουδές σε όλους τους νέους φοιτητές».

 

Μαριέττος Γιάννης-Ηλίας
3ο ΓΕΛ Ρόδου
Βιολογικών Εφαρμογών
και Τεχνολογιών Ιωαννίνων

«Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για τη στήριξη τους. Καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά».

 

 

4o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

 

Αναγνώστου Ιωάννης –Μάριος
4ο ΓΕΛ Ρόδου
18.902 μόρια
Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Όμως, το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού τα μόριά μου, μου επέτρεψαν να περάσω στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

 

 


Φωτεινής
Ιωάννης-Χρυσοβαλάντης
4ο ΓΕΛ Ρόδου
18.670 μόρια
Ιατρική Ηράκλειου

«Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο «συγχαρητήρια» σε όλα τα παιδιά που κάνανε φέτος την προσπάθεια τους στις πανελλαδικές. Ήταν μια δύσκολη χρόνο αλλά πιστεύω ότι οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές, την οικογένεια και τους φίλους μου που με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα».

 

Χαραλάμπους Ραφαέλλα
4ο ΓΕΛ Ρόδου
18.400 μόρια
Νομική Θεσσαλονίκης

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια, με μεγάλη ύλη, έπειτα από τις απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας. Οπότε η προσπάθεια όλων ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ωστόσο, με τη βοήθεια των καθηγητριών και καθηγητών μου, του φροντιστηρίου Ορόσημο και του σχολείου μου, κατάφερα να συγκεντρώσω μέγιστα μόρια 18.400, να δικαιώσω την προσπάθεια μου και να πετύχω τους στόχους μου!»

 

Καλαποδάκη Αριάδνη
4ο ΓΕΛ Ρόδου
18.270 μόρια

Θεάτρου ΑΠΘ
«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για την επίτευξη του στόχου μου να φοιτήσω στη σχολή που θέλω και στον τομέα που αγαπώ, τη θεατρολογία».

 

Καλαϊτζή Σουζάν
4ο ΓΕΛ Ρόδου
17.900 μόρια
Φαρμακευτική Πάτρας

«Αισθάνομαι χαρά και ανακούφιση που τελείωσε αυτός ο αγώνας γεμάτος άγχος και πίεση, Δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως την υποστήριξη της οικογένειάς μου και τους καθηγητές μου που πραγματικά αγαπώ και εκτιμώ! Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν συνεχώς δίπλα μου και πίστευαν σε εμένα. Στους επόμενους εύχομαι δύναμη, στοχοπροσήλωση, πείσμα και ψυχραιμία διότι οι πανελλαδικές δεν είναι μόνο θέμα γνωστικό αλλά και χαρακτήρα. Στο τέλος ο κόπος όλων ανταμείβεται!»

Κουλλούρας Άγγελος

4ο ΓΕΛ Ρόδου

17.849 μόρια

ΤΕΦΑΑ (Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμου) Αθήνας Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

«Το ΤΕΦΑΑ Αθήνας ήταν η 1η μου επιλογή. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές του σχολείου μου και του φροντιστηρίου μου για τις γνώσεις που μού μετέδωσαν».

 

Λάτος Γεώργιος – Τσαμπίκος
4ο ΓΕΛ Ρόδου
17.771 μόρια
Μηχανολόγων
και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρας

«Η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησε από τη δευτέρα λυκείου. Τα όνειρα και οι στόχοι ήταν από τότε ψηλοί και ίσως ψηλότεροι από ό,τι μπορούσα αλλά αυτό με έκανε να νιώθω ότι έχω το κατάλληλο κίνητο. Αυτή η σχολική χρονιά για εμένα τουλάχιστον ξεκίνησε με ήρεμο ξεκάθαρο μυαλό. Άλλοτε οι μέρες περνούσαν γρήγορα και άλλοτε αργά, όμως, με ισορροπημένο πρόγραμμα το επιθυμητό αποτέλεσμα υπήρχε. Λίγες μέρες πριν γράψω ένιωθα κυρίως χαρά και ανυπομονούσα να δώσω εξετάσεις. Μαθαίνοντας σήμερα τα αποτελέσματα αυτό που αισθάνομαι είναι χαρά, ανακούφιση και ικανοποίηση. Τέλος, να ευχαριστήσω πολύ τους γονείς μου τους φίλους και τη φίλη μου για την μεγάλη υποστήριξή τους, τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Ρόδου που μου έδειξαν έμπρακτα ότι πιστεύουν σε εμένα, και τους φροντιστές που έπαιξαν καίριο ρόλο στο να πετύχω τον στόχο μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους και εύχομαι το μέλλον σας να είναι γεμάτο επιτυχίες και ευτυχία»

 

Πλεξίδα Χρυσάνθη
4ο ΓΕΛ Ρόδου
17.750 μόρια
Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

«Είναι μεγάλη η χαρά και η ανακούφισή μου που αυτή η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και ο κόπος και η προσπάθεια που καταβάλαμε τελικά ανταμείφθηκε. Η χρονιά αυτή απαιτούσε αυξημένες ψυχικές δυνάμεις, πολλές παραχωρήσεις και θυσίες. Παρ’ όλα αυτά μέσα από αυτό τον αγώνα δοκιμάσαμε τα όριά μας και γίναμε πιο δυνατοί. Ο στόχος μου να σπουδάσω Ψυχολογία πλέον επιτεύχθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Ορόσημο», τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια».

 

 

Ζαγουρής Άγγελος
4ο ΓΕΛ Ρόδου
17.520 μόρια
Χημείας Αθηνών

«Νιώθω ικανοποίηση και χαρά για το γεγονός ότι απέδωσε η προσπάθειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με βοήθησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία καθώς και την οικογένεια μου».

 

Κυπριώτη
Αικατερίνη – Τσαμπίκα
4ο ΓΕΛ Ρόδου
17.380 μόρια
Παιδαγωγικό Δημοτικής
Εκπαίδευσης Ρόδου

«Παρόλο που η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, οι κόποι μου τελικά ανταμείφθηκαν. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα».

 

Κεφάλας Βασίλης
4ο ΓΕΛ Ρόδου
16.350 μόρια

Οργάνωση και Διοίκηση
Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης

 

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Κοντός Γεώργιος – Τσαμπίκος
Ροδίων Παιδεία
19.100 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ
Αθηνών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πέρασα στη σχολή της επιλογής μου, παρά το γεγονός ότι θα ξεκινήσω τις σπουδές μου στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο TU Delft. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια»

Παπαβασιλείου Βασίλης
Ροδίων Παιδεία
17.315 μόρια
Λογιστικής
και Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ Αθηνών

«Είμαι χαρούμενος που οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους».

 

Πάνιτς Μιχαήλ – Άγγελος
Ροδίων Παιδεία
17.280 μόρια
Νομική Θεσσαλονίκης

«Αφοσιωμένος στον στόχο μου, πέτυχα την καλύτερη επιλογή! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι».

 

Ελένη Τσίκκη
Ροδίων Παιδεία
16.940 μόρια
Βιολογικών Εφαρμογών
και Τεχνολογιών Ιωάννινα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο μου και τους καθηγητές μου για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγησή τους, η οποία με οδήγησε στην επίτευξη των στόχων μου! Καλό καλοκαίρι».

 

Βασιλική Πάππου
Ροδίων Παιδεία
16.875 μόρια
Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ
Αθηνών

«Τελικά οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν. Πέτυχα τη σχολή που επιθυμούσα. Ευχαριστώ και πάλι όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία μου».

 

Τζιτζικώστα Ηλέκτρα
Ροδίων Παιδεία
Εργοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την εισαγωγή μου στο τμήμα Εργοθεραπείας που ήταν ο βασικός μου στόχος και όνειρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους καθηγητές μου.
Καλή σταδιοδρομία στους συμμαθητές μου».

 

Πέππας Νικόλαος
Ροδίων Παιδεία
Βιοϊατρικών Επιστημών
Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

«Είμαι πολύ χαρούμενος που απέδωσε η προσπάθεια μου αυτή τη χρονιά.
Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους συμμαθητές μου!»

 

Τριανταφύλλου Αγάπη
Ροδίων Παιδεία
Ψυχολογία ΕΚΠΑ Αθηνών

«Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που βοήθησαν να επιτευχθεί ο πρώτος μου στόχος. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!»

 

Ματσαμάς
Κωνσταντίνος – Έκτορας
Ροδίων Παιδεία

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Θεσσαλονίκης
«Ευχαριστώ το σχολείο μου, τους δασκάλους και τους καθηγητές μου, που με στήριξαν από το νηπιαγωγείο έως και το λύκειο. Με τη δική τους και τη δική μου υπομονή και επιμονή, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου».

 

Πολωνιατάκη Θαρρεινή
Ροδίων Παιδεία
Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας
Ιόνιου Πανεπιστημίου

«Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου κ. Μιχάλη Ρούσσο, κ. Μάρα Κάκκαρη, κ. Φαίη Σίνη, κ. Ειρήνη Δούκη και κ. Αντριάνα Σουκάλα που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμαθητές μου για τις επιτυχίες τους».

 

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ

 

Διάκου Χρυσάνθη
Κολλέγιο Ρόδου
19.440 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών - ΕΜΠ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την εισαγωγή μου στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η επιτυχία αυτή είναι η ανταμοιβή της προσπάθειάς μου όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, στους καθηγητές και στις φίλες μου για τη στήριξή τους!»

Γαρυφάλλη Βάλια
Κολλέγιο Ρόδου
18.860 μόρια
Ιατρική Θεσσαλονίκης
«Πέρα από τη χαρά και την ικανοποίηση θα ήθελα να εκφράσω και το αίσθημα της δικαίωσης και της ανακούφισης, έπειτα από την επίτευξη του στόχου μου. Οι πανελλαδικές ήταν μία από τις ευκαιρίες που μας δίνονται, τις οποίες ο καθένας αξιοποιεί ανάλογα με τις επιθυμίες του, ώστε να χτίσει μια επαγγελματική πορεία».

 

Ψαρά Χριστίνα
Κολλέγιο Ρόδου
18.700 μόρια
Ιατρική Ιωαννίνων

«Είμαι πανευτυχής που πέτυχα τον στόχο μου να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και τους Nirvana που με βοήθησαν ψυχολογικά να ανταπεξέλθω στη δύσκολη φετινή χρονιά».

 

Κολλάτος Τηλέμαχος
Κολλέγιο Ρόδου
18.528 μόρια
Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Χαρούμενος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για τη στήριξή τους. Συγχαρητήρια σε όλους!».

 

Παπαβασιλείου
Ειρήνη-Ανδριανή
Κολλέγιο Ρόδου
18735 μόρια
Ιατρική Ηρακλείου

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια».

 

Κωνσταντάκη
Αλεξάνδρα Μιχαέλα
Κολλέγιο Ρόδου
16.750 μόρια
Οικονομική Επιστήμη, ΟΠΑ

«Η επιτυχία μου δικαιώνει τη γενικότερη προσπάθειά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν μου την πορεία και ιδιαίτερα τους γονείς μου που μου παρείχαν και οι δύο ως εκπαιδευτικοί τις σωστές βάσεις για να εισπράξω αυτό το αποτέλεσμα. Ομολογουμένως ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά που σε συνδυασμό με τις δύο προηγούμενες απαιτούσε προγραμματισμό και ψυχραιμία. Εύχομαι όλοι οι μαθητές να έχουν μια καλή σταδιοδρομία ακολουθώντας πάντα τα όνειρά τους».

 

Αντωνιάδη Όλια
Κολλέγιο Ρόδου
16.640 μόρια
Παιδαγωγικό Δημοτικής
Εκπαίδευσης Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή, που είναι η βάση για να κατακτήσω τους υπόλοιπους στόχους και τα όνειρά μου.
Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου και εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά».

 

Λορέντζου Βαλεντίνα
Κολλέγιο Ρόδου
15.955 μόρια
Διεθνών, Ευρωπαϊκών
Περιφερειακών Σπουδών
Πάντειο Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που κατάφερα να πετύχω στην πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια, τους φίλους και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγησή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 


Ζαχαριάς Δημήτρης
Κολλέγιο Ρόδου
15.860 μόρια
Χρηματοοικονομικής
και Τραπεζικής Διοικητικής – ΠΑ.ΠΕΙ.

«Η φετινή χρονιά για μένα ήταν πολύ ξεχωριστή, με πολύ διάβασμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου ώστε να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα».

 


Βακόνδιου Μαρία
Κολλέγιο Ρόδου
18500 μόρια
Ψυχολογία ΕΚΠΑ Αθηνών

«Αισθάνομαι δικαιωμένη για την προσπάθειά μου καθόλη τη διάρκεια της σχολικής μου πορείας. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη πορεία. Στους καθηγητές μου, στην οικογένειά μου, αλλά και στους φίλους μου».

 

Παπαδημητρίου
Άννα-Αικατερίνη
Κολλέγιο Ρόδου
17.380 μόρια
Δημόσιας Διοίκησης Πάντειο
Αθηνών

«Μόνο ικανοποίηση και χαρά μπορώ να νιώθω με την επιτυχία μου. Ήταν μια περίοδος απαιτητική και ταυτόχρονα εξαντλητική και ψυχοφθόρα λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνω. Είναι ανταμοιβή όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένεια, τους καθηγητές και για όλους τους ανθρώπους που μου στάθηκαν!»

 

2ο ΕΠΑΛ ΡΟΔΟΥ

 

Κούρτης Σταμάτης
του Γεωργίου
2ο ΕΠΑΛ
19.580 μόρια
Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή. Το μήνυμα μου στους επόμενους υποψηφίους είναι να γνωρίζουν την αξία τους, να μην πτοούνται και να μην επηρεάζονται απο κακοτοπιές και άσχημα σχόλια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους!»

 

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Λ.Τ. ΕΜΠΩΝΑ

 


Χριστοφοράκη
Αναστασία Τσαμπίκα
Γυμνάσιο Λ.Τ Έμπωνα
18.525 μόρια
Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

«Με πρόγραμμα και αφοσίωση η προσπάθειά μου ανταμοίφθηκε. Ευχαριστώ πολύ τις καθηγήτριες και την οικογένειά μου που μου στάθηκαν σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!»

 

ΓΕΛ ΣΟΡΩΝΗΣ

 

Ξανθού Σπάρταλη
Ελευθερία-Μιχαέλλα
ΓΕΛ Σορωνής
Ιστορίας και Φιλοσοφίας
της Επιστήμης ΕΚΠΑ

Η ίδια δήλωσε ότι η φετινή σχολική χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς επρόκειτο για την πρώτη, μετά από δύο χρόνια, την οποία τα μαθήματα έγιναν δια ζώσης και κατά συνέπεια ήταν φυσιολογικό οι μαθητές να δυσκολευτούν στην αναπροσαρμογή στα παλαιά δεδομένα.
«Ο συνδυασμός της προστιθέμενης διδακτέας ύλης και τα αρκετά μαθησιακά «κενά», από τα προηγούμενα δύο έτη, αποτελούν τους κύριους παράγοντες άγχους των περισσότερων μαθητών οι οποίοι έδωσαν φέτος εξετάσεις, τόνισε η ίδια συμπληρώνοντας:
«Αρκετοί από αυτούς τους μαθητές πέτυχαν τους στόχους τους, άλλοι σχεδόν τους έφτασαν, αρκετοί όμως είναι και οι μαθητές οι οποίοι δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και απογοητευτήκαν και στεναχωρήθηκαν.
Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε σε όλη αυτήν την πίεση αν δεν είχαμε την υποστήριξη από τα οικεία μας άτομα.
Είτε αυτά ήταν οι γονείς μας, οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας, οι καθηγητές μας.
Είτε αυτά τα άτομα ήταν οι καθηγητές των φροντιστηρίων μας, τους οποίους οι περισσότεροι από εμάς τους βλέπαμε αυτήν τη χρόνια περισσότερο από τους συγγενείς μας. Οπότε πιστεύω ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα άτομα».

 

Κοντογιάννης Γιάννης
ΓΕΛ Σορωνής
Διοίκηση Οργανισμών
Μάρκετινγκ και Τουρισμού, Θεσσαλονίκης

Σε δήλωσή του ο Γιάννης είχε επισημάνει ότι «η πορεία αυτή για εμένα όπως και για τους υπόλοιπους εξεταζόμενους του 04’ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη δεδομένης της πανδημίας, των εγκλεισμών και της τηλεκπαίδευσης και οι μαθητές καλούνταν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες και να αντιμετωπίσουν την έλλειψη γνώσεων από προηγούμενες χρονιές του λυκείου, καθώς και επιπλέων εξεταζόμενη ύλη, ΕΒΕ κ.λπ.
Προσωπικά η διαδικασία των πανελλαδικών δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο ψυχοφθόρα. Εάν έχεις σταθερό πρόγραμμα όσο απαιτητική και να είναι η ύλη μπορεί να καλυφθεί. Ωστόσο η συναισθηματική φόρτιση που υφίσταται ο εξεταζόμενος από τις προσδοκίες και απαιτήσεις του περίγυρού του για την καλύτερη δυνατή απόδοση δεν βοηθούν! Ομολογώ πως δεν μπήκα στην διαδικασία να μάθω μόρια σχολών για να μην επηρεαστώ ψυχολογικά και στόχος μου δεν ήταν άλλος από το να βάλω τα δυνατά μου. Τα θέματα μπορώ να πω πως ήταν απαιτητικά εως δύσκολα και η προετοιμασία των εξεταζόμενων έπρεπε να ήταν άψογη για να ανταπεξέλθουν πλήρως και αποδοτικά. Θεωρώ πως τα πήγα αρκετά καλά και είμαι ικανοποιημένος από την επίδοση μου. Μπορώ να πω με σιγουριά πως πέρα από την αξιόλογη προσπάθεια μου και του εκπαιδευτικού δυναμικού, άλλος ένας κύριος παράγοντας της επιτυχίας μου ήταν η μηδαμινή αίσθηση άγχους και η διαύγεια που με διακατείχε εκείνη την ώρα. Στο κάτω-κάτω ας μου επιτραπεί να πω πως οι πανελλαδικές δεν είναι τίποτα παραπάνω από ενδοσχολικές εξετάσεις. Δεν χρειάζεται άγχος ή πίεση, μόνο προσπάθεια και συνεπές προγραμμα. Καλή επιτυχία στους μελλοντικούς υποψηφίους».

 

Βαλσαμίδη Κατερίνα-Άννα
ΓΕΛ Σορωνής
Παιδαγωγικό Πανεπιστημίου
Αιγαίου, Ρόδος

Σε δήλωσή της στη «Ροδιακή» η ίδια είχε επισημάνει ότι «μετά από 3 δύσκολα και απαιτητικά χρόνια με μαθήματα μέσω webex και χωρίς εξετάσεις κατάφερα να περάσω τη δοκιμασία των πανελλαδικών και να πετύχω τους στόχους μου ώστε να μπω στο Παιδαγωγικό. Το υπερβολικό άγχος, η αγωνία αλλά και ο φόβος της απογοήτευσης δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στο να επιτύχω τον στόχο μου!»

 

 

Ξανθού Δέσποινα
ΓΕΛ Σορωνής
13.650 μόρια
Επιστημών Προσχολικής
Αγωγής, Πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδου

Η Δέσποινα, σε δήλωσή της στη «Ροδιακή» είχε επισημάνει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένη με τους βαθμούς της και ότι ήταν πολύ κοντά σε αυτό που περίμενε. «Πέτυχα τον στόχο μου – συμπλήρωσε η ίδια - και χαίρομαι πολύ για αυτό! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για τη βοήθειά τους και τις γνώσεις που μου έδωσαν, τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο, τους γονείς μου για τη στήριξή τους και τους φίλους μου που μου στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές της φετινής χρονιάς και πίστεψαν σε εμένα και τους στόχους μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματός! Η ζωή δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως, τώρα ξεκινάει!»

 

 

Χατζηγεωργίου Εμμανουέλλα
ΓΕΛ Σορωνής
16.230 μόρια
Παιδαγωγικό Δημοτικής
Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ

Σε δήλωσή της στη «Ροδιακή» η Εμμανουέλα είχε επισημάνει: «Θα ξεκινήσω λέγοντας πως είμαι πολύ περήφανή για όλους όσοι το προσπάθησαν τη χρόνια αυτή! Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με εξαντλητική ύλη. Προσωπικά θα πω πως πιεστικά και ζορίστηκα αρκετά, αλλά το προσπάθησα και εν τέλη τα κατάφερα! Έγραψα τόσο όσο πίστευα εξαρχής και είμαι πολύ ευχαριστημένη και συγκινημένη γι’ αυτό, καθώς βλέπω πως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Η επιτυχία βεβαία αυτή οφείλεται και σε όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή, στην οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου και στη δασκάλα μου!».

 

Κατταβενού Νίκη-Ειρήνη
ΓΕΛ Σορωνής
Λογοθεραπεία Καλαμάτας

Η Νίκη – Ειρήνη, σε δήλωσή της στη «Ροδιακή» είχε τονίσει ότι «παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία τρία χρόνια και δεδομένης της απουσίας εξετάσεων στις δύο πρώτες τάξεις του λυκείου, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους για την υποστήριξη και την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια».

 

Δέσποινα Πουλή
ΓΕΛ Σορωνής
Μονίμων Υπαξιωματικών
Στρατού

Η Δέσποινα, σε δήλωσή της στη «Ροδιακή» επισήμανε: «Αναμφισβήτητα ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια εξαιτίας κορωνοϊου για όλους τους μαθητές. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πανελλαδικών εξετάσεων νιώθω ανακουφισμένη και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Ευελπιστώ όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά να ανταμειφθούν».

 

 

Πατενιώτης Μιχάλης
ΓΕΛ Σορωνής
18.680 μόρια
Αξιωματικών Ελληνικής
Αστυνομίας (4ος)

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα που κατάφερε δήλωσε στη «Ροδιακή» ο Μιχάλης. Επισήμανε ότι κατάφερε να φέρει σε πέρας τον στόχο του και ότι για τον ίδιο οι φετινές πανελλήνιες ήταν ένα μάθημα ζωής και μια μεγάλη δοκιμασία. Ενα μάθημα ζωής ουσιαστικά, το οποίο του δίδαξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις θάρρος και πίστη στον εαυτό σου.
Ο Μιχάλης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά του που πίστεψε σε αυτόν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή και σε όλους εκείνους χωρίς τους οποίους δεν θα έφτανε μέχρι εδώ. Ο στόχος του ήταν εξαρχής η σχολή αξιωματικών της ΕΛΑΣ, τον οποίο κατάφερε μάλιστα να πετύχει με υψηλή κατάταξη, αφού ήταν το 4ος ανάμεσα σε όλη τη χώρα.

 

ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ

 

Γιαντσίδη Κωνσταντίνα
ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ
19.625 μόρια
Πρώτη των πρώτων
στην Ιατρική Θεσσαλονίκης

Την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επέλεξε και βέβαια κατάφερε να εισαχθεί ως πρώτη πανελλαδικά, η Κωνσταντίνα Γιαντσίδη του Γεωργίου από το Γενικό Λύκειο Αφάντου Ρόδου, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 19.625 μόρια και να καταγράψει κορυφαία βαθμολογία σε όλη τη χώρα.
Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου που διαμένει στις Καλυθιές, κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20, Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6!
Η Κωνσταντίνα, θεωρητικά αξίζει να σημειωθεί ότι με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε θα μπορούσε να εισαχθεί σε οποιαδήποτε ιατρική ή άλλη σχολή της κατεύθυνσής της επιθυμούσε, ακόμα και στην Ιατρική Αθηνών ως πρώτη, αλλά η ίδια επέλεξε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ήταν η πρώτη (με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε) σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο.

 

Τσαμπίκα Μπακίρη
ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ
18.275 μόρια
Ιατρική Ηρακλείου

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το αποτελέσματα δήλωσε η Τσαμπίκα. Σημειώσε ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι των τελευταίων χρόνων πάρα τις αντιξοότητες που βιώσαν όλα τα παιδιά. Ευχαρίστησε τέλος όλους όσοι ήταν δίπλα της, την οικογένειά της , τους φίλους και τους φροντιστές της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που από κοινού έδωσαν!

 

Καραγιάννης Ευστάθιος
ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ
Αστυφυλάκων ΕΛΑΣ

Ο Στάθης σημείωσε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά που απαιτούσε υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και προσαρμοστικότητα. «Η στήριξη της οικογένειάς μου και των δικών μου ανθρώπων έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη προσπάθεια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και όσους πίστεψαν σε εμένα.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους και να γνωρίζετε ότι όλα μοιάζουν αδύνατα μέχρι τη στιγμή που γίνονται.

 

Παπαβασιλείου
Τσαμπίκος -Γεώργιος
ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ
Διοικητικής Επιστήμης
και Τεχνολογίας
ΑΣΟΕ Αθηνών

«Παρά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητές της, η φετινή χρονιά κατέληξε σε ένα πολύ όμορφο και θετικό αποτέλεσμα – είπε στη «Ροδιακή» ο ίδιος συμπληρώνοντας:
Στον αγώνα αυτό, υπήρξαν πολλά άτομα, που η συμβολή τους ήταν σπουδαία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου Αφάντου, Θωμίδη Βενέτιο και όλους τους καθηγητές που ήταν δίπλα μου όλη αυτή τη χρονιά. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στην αδερφή μου που μου συμπαραστάθηκε σε κάθε δύσκολη στιγμή, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας».

 

Σωτηράκη Ηλιάννα
ΓΕΛ ΑΦΑΝΤΟΥ
Κοινωνιολογίας Ρεθύμνου

Ιδιαίτερα χαρούμενη δήλωσε η Ηλιάνα, για την επίτευξη του στόχου της. Επισήμανε ότι ήταν μια η εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία η οποία έφτασε στο τέλος της.
Δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα στις πανελλαδικές εξετάσεις φέτος.

 

 

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ

 

Μπίλλης Άγγελος
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
19.260 μόρια
Ηλεκτρολόγων Mηχανικών και Mηχανικών Yπολογιστών ΑΠΘ

«Την επιτυχία μου την αποδίδω στο μεθοδευμένο διάβασμα και κυρίως στο ότι δεν άφησα να υπάρχουν μαθησιακά κενά όλα αυτά τα χρόνια».

 

Μαγριπλή Θεανώ
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
18.700 μόρια
Ιατρική Πατρών

«Η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων είχε αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές/τριες που στάθηκαν δίπλα μου και πίστεψαν σε μένα, πράγμα πολύ σημαντικό ώστε να μην τα παρατήσω».

 

Μωραΐτη Ελένη
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
18.540 μόρια
Μηχανολόγων Μηχανικών
Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

«Ο «αγώνας» των πανελληνίων δεν είναι εύκολος η ανταμοιβή των κόπων μας, όμως, είναι λυτρωτική. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου, που με στήριξαν όλη τη χρονιά και εύχομαι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος».

 

Φραράκης Θεόδωρος
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
18.400 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

«Ήταν, προφανώς, μια δύσκολη χρονιά, ένας αγώνας δρόμου που απαιτούσε αντοχή, ηρεμία, πολύ κόπο και ορισμένες ώρες χαλάρωσης και αποσυμπίεσης, τις οποίες έβρισκα στη μουσική. Η απομυθοποίηση του «τέρατος» των πανελλαδικών σε συνδυασμό με την αποφυγή του υπερβολικού άγχους, θεωρώ πως συνιστούν κλειδί για την επιτυχία. Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τους γονείς και φίλους μου για την αμέριστη στήριξη, αλλά και όλους τους καθηγητές μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου».

 


Καλημέρη Τσαμπίκα
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
17.585 μόρια
Αστυφυλάκων
ΕΛΑΣ

«Να βάζετε στόχους και να τους κυνηγάτε!».

 

Τσακίρογλου Μούμπεραν
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
16.800 μόρια
Διεθνών και Ευρωπαΐκών
Σπουδών
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

«Νιώθω εξαιρετικά τυχερή που σε όλη αυτή τη διαδικασία είχα δίπλα μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και του φροντιστήριου».

 

Παρασκευά Φλωρεντία
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
16.640 μόρια
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων

 

«Η φετινή χρονιά ήταν για μένα πολύ δύσκολη, ευτυχώς όμως τελείωσε. Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στη σχολή που ήθελα και εύχομαι σε όσους θα δώσουν στο μέλλον, καλή επιτυχία!
Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ύπαρξη προγράμματος, αυτοπεποίθησης, καθώς και πίστης στις δυνατότητες και στον εαυτό σου.
Αν συνυπάρχουν όλα αυτά, τότε θα πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό πιστεύω!»

 

 

Ντόγκους Ιμπραήμ
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
16.640 μόρια
Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ

 

Σιμελίδου Ναταλία
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
16.620 μόρια
Ψυχολογία Κρήτης

«Θα ήθελα να ευχαριστώ τις καθηγήτριες,τους καθηγητές μου και εννοείται τους γονείς μου για αυτή τη σταδιοδρομία και τη στήριξή τους».

 

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 

Αχλαδιανάκης Σεραφείμ
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
18.430 μόρια
Αξιωματικών
Ελληνικής Αστυνομίας

«Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους καθ(οδ)ηγητές μου, την οικογένειά μου και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά».

 

Παπαγιώργης Μανώλης
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
18.230 μόρια
Ιατρική
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Για δεύτερη φορά συμμετείχα στον δύσκολο αυτό αγώνα, πέτυχα τον στόχο μου και πέρασα στην Ιατρική. Όλα τα παιδιά να μην πάψουν ποτέ να κυνηγάνε τα όνειρά τους».

 


Ιγνατιάδου Παναγιώτα
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
18.200 μόρια
Ψυχολογία Αθηνών

«Με προσπάθεια και θέληση όλα γίνονται. Να παλεύετε πάντα για τα όνειρά σας και να μην το βάζετε ποτε κάτω!»

 

Γερογιαννάκης Μιχάλης
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
17.330 μόρια
Επιστήμης Υπολογιστών
Πανεπιστημίου Ηρακλείου

«Ο μέσος όρος των γραπτών μου είναι 17.330 και ο στόχος μου επιτεύχθηκε. Στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν οι γονείς μου, οι καθηγητές και οι φίλοι μου, στους οποίους οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

 

 

Διαμαντόπουλος Ηλίας
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
17.000 μόρια
Αστυφυλάκων
Ελληνικής Αστυνομίας

«Η σχολή στην οποία πέρασαήταν και αυτή που στόχευα. Χρειάστηκε μία αξιόλογη προσπάθεια για να γράψω αυτό τον βαθμό αλλά παράλληλα με σωστή ξεκούραση. Ενα ευχαριστώ αξίζει να πω στους γονείς μου, στους φροντιστές και καθηγητές μου και στους φίλους μου, που με στήριξαν στην όλη διαδικασία».

Διαμαντόπουλος Σπύρος

ΓΕΛ Κρεμαστής

Αστυφυλάκων

Ελληνικής Αστυνομίας

Μαμαλίγκα Μυρτώ
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
16.280 μόρια
Χημείας
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Μαλιβίτση Άρτεμις
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
16.140 μόρια
Χρηματοοικονομικής
και Τραπεζικής Διοικητικής
Πανεπιστημίου Πειραιά

 

Καρναβά Ειρήνη
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
15.530 μόρια
Επιστημών Διατροφής
και Διαιτολογίας - ΑΠΘ

«Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές/καθηγήτριες μου και τους φίλους/φίλες μου».

 

Παπαδόπουλος Λευτέρης
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
15.375 μόρια
Φυσικοθεραπείας Πάτρας

«Εύχομαι όλα τα παιδιά που θα είναι υποψήφιοι πανελλαδικών να πετύχουν ολους τους στόχους που έχουν θέσει!»

 

ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

 

Σουλι Παναγιώτης
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
18.300 μόρια
Οικονομικών Eπιστημών
Πανεπιστημίου Αθηνών

«Με πείσμα και υπομονή καταφέρνεις τα πάντα».

 

Σφυρίου Μαρία
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
18.300 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

 

Δημέλης Μιχαήλ-Γεώργιος
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
17.840 μόρια
Τμήμα Ξένων Γλωσσών
Μετάφρασης και Διερμηνίας
Ιόνιο Πανεπιστήμιο

«Πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές, των οποίων η βοήθεια αποδείχθηκε καθοριστική για την ολοκλήρωση αυτής της χρονιάς».

 

Κλημαντή Ελένη
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
16.340 μόρια
Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής
Εκπαίδευσης
Πανεπιστημίου Αιγαίου

«Καταφέραμε και φτάσαμε ως το τέλος, δίνοντας ο καθένας τον δικό του προσωπικό αγώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την οικογένειά μου, όσο και τους καθηγητές-τριες μου για τη στήριξη που μου έδειξαν καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς».

 

Χατζηνικόλας
Κωνσταντίνος Τσαμπίκος
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
16.540 μόρια
Δοκίμων Λιμενοφυλάκων
Πειραιάς

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους».

 

Καρέλλης Δημήτρης
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
16.385 μόρια
Οικονομικών Επιστημών
Πανεπιστημίου Αθηνών

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου ο οποίος με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα».

 

Γκαρανάτσιου Στεργία
ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Διεθνών και Ευρωπαϊκών
Σπουδών
Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Κατερίνα Ντακουλα

ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Σχολή δοκιμών λιμενοφυλάκων
16.400

Καστή Νικολέτα του Νικολάου
Καστή Νικολέτα του Νικολάου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΡΟΥ

Καστή Νικολέτα του Νικολάου και της Άννας.

Κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλό αριθμό μορίων και να εξασφαλίσει μία θέση στις σχολές σωμάτων ασφαλείας. Η ίδια μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής καθώς ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο