Αγιος Γεώργιος Μαλώνας: Έμεινε και ο Θοδωρή

Αγιος Γεώργιος Μαλώνας:  Έμεινε και ο Θοδωρή

Αγιος Γεώργιος Μαλώνας: Έμεινε και ο Θοδωρή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής συμφώνησε να φοράει τη φανέλα του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τον Αποστόλη Θοδωρή ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση και έτσι παραμένει στο ρόστερ της ομάδας για να τη βοηθήσει και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής: «Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή και του Αποστόλη Θοδωρή στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τρίτη σεζόν, ο νεαρός εκρηκτικός άσος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, συνεχίζοντας να «καταπίνει» χιλιόμετρα και να αγωνίζεται με το γνωστό του πάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πάντα επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Επί ευκαιρίας να του ευχηθούμε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του». Αντίθετα, τέσσερις παίκτες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Ειδικότερα: «Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Κώστα Μανάκη, Χρήστο Χατζηνικόλα, Γιώργο Γιακουμάκη και Νίκο Γκιρτζιμανάκη. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την αφοσίωσή τους στην ομάδα μας και την προσφορά τους στην εξαιρετική μεταξύ μας συνεργασία. Όλοι έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για τις επιτυχημένες σεζόν του Αγίου Γεωργίου.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και φυσικά στην προσωπική τους ζωή με υγεία και ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων