Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ - Μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή σε επιβάτες και διερχόμενους

Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ  - Μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή σε επιβάτες και διερχόμενους

Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ - Μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή σε επιβάτες και διερχόμενους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 20871 ΦΟΡΕΣ

Έρευνες της Αστυνομίας για τη σύλληψη των δύο ατόμων που ενεπλάκησαν

Σκηνικό τρόμου και απίστευτης έντασης σημειώθηκε σήμερα, την ώρα που λεωφορείο της Δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, κινούνταν ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό, όταν δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι χωρίς πινακίδες, έστησαν καρτέρι στο λεωοφοερείο που ήταν γεμάτο με επιβάτες (στηνπλειοψηφία τους τουρίστες) και επιτέθηκαν στον οδηγό σπάζοντας τα τζάμια με πέτρες!

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη "Ρ" διερχόμενοι οδηγοί, υπήρξε τεράστιος κίνδυνος το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να έχουμε τραυματίες.

Το περιστατικό ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου αφού οι έντρομοι τουρίστες έχουν αναρτήσει το περίεργο περιστατικό στα social media με τα ανάλογα σχόλια που δεν είναι καθόλου κολακευτικά για το νησί μας.

Με πέτρες έσπασαν τα τζάμια σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες από το αεροδρόμιο με προορισμό την πόλη της Ρόδου καθώς υπήρξε ένταση λίγο νωρίτερα επειδή δεν μπορούσαν να προσπεράσουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι: το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ήταν χωρίς πινακίδες γεγονός που αποδεικνύεται από σε μία από τις φωτογραφίες που αποτύπωσαν οι επιβάτες.

Η διοίκηση και το σωματείο εργαζόμενων καταδίκασε πάντως αμέσως τέτοιες ενέργειες που τρομοκρατούν εργαζόμενους και επιβάτες και προέβη άμεσα και στις δέουσες ενέργειες ώστε να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα