Μετακινήσεις προϊσταμένων στην περιφέρεια

Μετακινήσεις προϊσταμένων στην περιφέρεια

Μετακινήσεις προϊσταμένων στην περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1254 ΦΟΡΕΣ

Μετακινούνται με απόφαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και κατόπιν εισήγησης του προϊσταμένου της Δ/νσης ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ Δωδεκανήσου αναφορικά με την ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας της Διεύθυνσης τρεις προϊστάμενοι Τμημάτων της.

Η σχετική απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α) Μετακινούμε τον μόνιμο υπάλληλο Ψωμά Κωνσταντίνο του Σωκράτη, κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Μηχανικών Περιβάλλοντος, με βαθμό Α’, από τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Περιβάλλοντος της ιδίας Δ/νσης.

Β) Μετακινούμε τον υπάλληλο με σχέση εργασίας Ι.Δ.Α.Χ Οικονομίδη Γεώργιο του Κωνσταντίνου, κλάδου ΤΕ Μηχανικών/ Μηχανολόγων Μηχανικών, με βαθμό Α’, από τη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση του προϊσταμένου του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της ιδίας Δ/νσης.

Γ) Μετακινούμε τη μόνιμη υπάλληλο Πανοπούλου Ελένη του Δημητρίου, κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/Γεωλόγων, με βαθμό Α’, από τη θέση της προϊσταμένης του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου στη θέση της προϊσταμένης του Τμήματος Υδροοικονομίας της ιδίας Δ/νσης».

Διαβάστε ακόμη

Στην Πάτμο ο Γιώργος Νικητιάδης για την Ακολουθία του Νιπτήρος

Μ. Χατζηάμαλλος: Απαιτείται διάλογος και μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία

Στις «εσχατιές» του ανατολικού Αιγαίου ο Δένδιας: Πρωτομαγιά στα ακριτικά φυλάκια σε Φαρμακονήσι και Καλόλιμνο

Δράση προσφοράς και επίσκεψη καταρτιζομένων στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια οι διαδικασίες για την παραχώρηση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου των δύο διαμερισμάτων στην Αθήνα

Επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα αιτήματα των εργαζομένων στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου

Τα σωματεία του νησιού τίμησαν την εργατική Πρωτομαγιά