Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για την κακοποίηση ανηλίκων από τη νονά τους

Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για την κακοποίηση ανηλίκων από τη νονά τους

Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για την κακοποίηση ανηλίκων από τη νονά τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 976 ΦΟΡΕΣ

Μία περίεργη υπόθεση που αφορά τη φερόμενη κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών έχει «κλειδωθεί» στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών της περιοχής μας από τις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για δύο παιδιά που δεν έχουν κλείσει τα έξι τους χρόνια και η υπόθεσή τους απασχολεί το τελευταίο διάστημα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Μάλιστα, με εντολή του αρμόδιου εισαγγελικού λειτουργού στις αρχές Ιουλίου, ξεκίνησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έρευνα για όλα τα αδικήματα περί σεξουαλικής φύσης κατά ανηλίκων, αν δηλαδή κάποιο ή κάποια από αυτά έχουν τελεστεί σε βάρος των δύο παιδιών.

Ήδη από την αστυνομική αρχή έχει ξεκινήσει η διαδικασία και έχουν γίνει οι σχετικές προδικαστικές ενέργειες. Τα παιδιά εξετάστηκαν από γιατρούς και ψυχολόγους, ενώ λήφθηκαν και σχετικές καταθέσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αλλοδαπή νονά των παιδιών φέρεται να είναι ύποπτη για την τέλεση κάποιων αδικημάτων σε βάρος των ανηλίκων, ωστόσο η ίδια αρνείται ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έχει κάνει κάτι στα παιδιά εκτός από τους να τους δώσει αγάπη και μάλιστα έχει – σύμφωνα και με τον συνήγορό της κ. Στέλιο Αλεξανδρή – δώσει οικειοθελώς στην αστυνομία το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ουδέποτε υπήρξε αλλά ούτε και υπάρχει κάποιο βίντεο που να αποθανατίζει άσεμνες στιγμές ή εικόνες των παιδιών.

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται υπό διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ μιλώντας στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος της αλλοδαπής νονάς κ. Στέλιος Αλεξανδρής για την υπόθεση είπε τα εξής:

«Τα παιδιά αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά αναφορικά με την εμπλοκή της εντολέως μου. Δεν υπάρχει κανένα εύρημα κακοποίησης στις ιατροδικαστικές εξετάσεις που έγιναν και θεωρούμε ότι αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας τρίτων για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά που φέρονται να έγιναν στα παιδιά τοποθετούνται χρονικά πέρυσι το καλοκαίρι.

Συνήγορος υπεράσπισης για λογαριασμό των γονέων των παιδιών στην υπόθεση είναι ο κ. Μανώλης Κουτσούκος.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου