Exas.gr: Η πρώτη πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων αποκλειστικά για εκδηλώσεις σε Ρόδο και Κω

Exas.gr: Η πρώτη πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων αποκλειστικά για εκδηλώσεις σε Ρόδο και Κω

Exas.gr: Η πρώτη πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων αποκλειστικά για εκδηλώσεις σε Ρόδο και Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1929 ΦΟΡΕΣ

Με 10% έκπτωση σε κατόχους καρτών Dodekanisos SeaWays - BonusWays ή Blue Star Ferries-Seas miles

Δυο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και τα ζωντανά θεάματα έχουν επιστρέψει δυναμικά. Εκδηλώσεις για κάθε διάθεση και γούστο θα μας συντροφεύουν το ερχόμενο διαστημα!

Αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο θέαμα και την παρέα για να περάσουμε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά. Και φυσικά για να οργανώσουμε μια τέτοια εμπειρία ξεκινάμε πάντοτε από τα... εισιτήρια!

Γι’ αυτό έχει φροντίσει το Exas Travel, η ταξιδιωτική επιχείρηση με έδρα την Κω που δημιούργησε την πρώτη πλατφόρμα εισιτηρίων αποκλειστικά για θεάματα σε Ρόδο και Κω!

Με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα τους, exas.gr, βρίσκετε τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί μας και κλείνετε εύκολα και γρήγορα τη θέση σας. Επιπλέον, η Exas Travel έχει εξασφαλίσει 10% έκπτωση σε κατόχους καρτών Blue Star Ferries-Seasmiles ή Dodekanisos SeaWays-BonusWays!

Παράλληλα, πληρώνετε με απόλυτη ασφάλεια και λαμβάνετε άμεσα το εισιτήριο στο κινητό σας ενώ για όποια απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά απευθείας με τους υπεύθυνους.

H Exas Travel Shipping Agency

Η ιδέα για αυτή την πλατφόρμα εισιτηρίων που απευθύνεται αποκλειστικά σε Δωδεκανήσιους, «γεννήθηκε» στο EXAS Travel and Shipping agency, ένα από τα παλαιότερα τουριστικά γραφεία της Κω.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία 60 χρόνων Ιδρύθηκε το 1965, από τον Μάνο Τυρινόπουλο ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στα ναυτικά πρακτορεία, με στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το 1990 πέρασε στα χέρια του Σπύρου Τυρινόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε και σε πρακτορεύσεις κρουαζιερόπλοιων, αεροπορικά εισιτήρια και οργανωμένα ταξίδια.

Με πρωτότυπες ιδέες, προσωπικές προσπάθειες, προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, το EXAS TRAVEL συνεχίζει να επεκτείνεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: exas.gr & 22420 29900.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus