Ορκίστηκαν χθες στ’ Αφάντου οι νέοι οπλίτες

Ορκίστηκαν χθες στ’ Αφάντου οι νέοι οπλίτες

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6090 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής μας, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων αλλά και δεκάδων συγγενών και φίλων, περισσότεροι από 130 νέοι οπλίτες έδωσαν χθες το πρωί όρκο τιμής, να υπηρετήσουν με αφοσίωση την πατρίδα!

Η τελετή ορκωμοσίας της 2022 Δ’ ΕΣΣΟ πραγματοποιήθηκε στις 8.30 το πρωί στο στρατόπεδο «Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου, παρουσία του υποδιοικητή της 95 ΑΔΤΕ, ταξίαρχου Μιχαήλ Ρούσσινου, ανώτατων αξιωματικών, του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Ευστρατίου, του αντιδημάρχου Βασίλη Μανέττα κ.α.


Στη χθεσινή εκδήλωση, εντυπωσιακή ήταν επίσης η παρουσία δεκάδων γονέων, συγγενών και φίλων που βρέθηκαν εκεί για να ζήσουν και να καμαρώσουν τις μοναδικές αυτές στιγμές με τα παιδιά τους!


Έτσι χθες, οι 132 στρατιώτες της 2022 Δ’ ΕΣΣΟ έδωσαν όρκο πίστης στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους τους κράτους.
Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση που δόθηκε στους χώρους του στρατοπέδου.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας