Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2022

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2022

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2022

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2567 ΦΟΡΕΣ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώνει το κοινό ότι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου (Κήπος Αρχαιολογικού Μουσείου, Επιγραφική Συλλογή, Προϊστορική Συλλογή και Οικία Villaragut), το Αρχαιολογικό Μουσείο Κω, το Αρχαιολογικό Μουσείο Καλύμνου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρπάθου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Καστελλορίζου και η Ιστορική Συλλογή Καστελλορίζου στο Οθωμανικό Τέμενος, το Αρχαιολογικό Μουσείο Λέρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Νισύρου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 20:00 έως τις 24:00, με ελεύθερη είσοδο.

Επίσης την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, στον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ρόδου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου διοργανώνει εκδήλωση στις 21:30 με τίτλο «Με έμπνευση το φεγγάρι».

Μια πρωτότυπη συναυλία για φωνή, πιάνο, κλαρινέτο και σολιστικά μέρη για πιάνο - κλαρινέτο. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τραγούδια και συνθέσεις κλασσικής και σύγχρονης μουσικής.

Συμμετέχουν: Ελευθερία Ζαράκη (Υψίφωνος), Λουίζα Κουλά (Πιάνο), Παναγιώτης Παπαδημητρίου (Κλαρινέτο).

Είσοδος ελεύθερη από τις 20.00 έως 24.00

Η προσέλευση των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πληροφορίες:
ΡΟΔΟΣ Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
Οδός Ιπποτών – Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου
Τηλ.: 22413-65200
e-mail: efadod@culture.gr

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας