«Ο Άρης είναι μπροστά στις εξελίξεις»

«Ο Άρης είναι μπροστά στις εξελίξεις»

«Ο Άρης είναι μπροστά στις εξελίξεις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Κανονικά θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Άρης Αρχαγγέλου. Αν και αυτό ήταν κάτι που αμφισβητήθηκε το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως «ο Άρης ξεκινάει!».

Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο Άρης ξεκινά. Με δύο νέους επιχειρηματίες στο πλευρό του νέου Δ.Σ. που στηρίζουν τον πρόεδρο Τσαμπίκο Δέμελο και μπαίνουν δυναμικά στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Μετά από μία περίοδο αναπροσαρμογής στις νέες συνθήκες, με δυναμισμό και θέληση για υψηλά πράγματα, ο Άρης είναι εδώ (και χωρίς αυτούς) και δίνει νέα υπόσχεση για πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή του.

Ο Αρχάγγελος δεν μπορεί να είναι έξω από τον ποδοσφαιρικό χάρτη γιατί έτσι ήθελαν ως τώρα ορισμένοι που από την ομάδα μας είχαν άλλους λόγους για να την ακολουθούν. Ο Άρης είναι μπροστά στις εξελίξεις, δεν θα αφήσουμε άλλους να μονοπωλούν τις πρωτιές χωρίς να υπολογίζουν ότι αυτή η ομάδα στη νέα εποχή της είναι έτοιμη και δυνατή για να κερδίσει όλες τις μάχες.

Πιστεύουμε πως οι αγνοί οπαδοί και οι φίλοι της ομάδας μας που την αγαπούν πραγματικά θα είναι μαζί με μοναδικό κίνητρο να δούνε τις προσπάθειές μας να βγάλουν θετικό αποτέλεσμα, θα δώσουν μαζί μας, τη μεγάλη μάχη. Εδώ και τώρα ο Άρης πανέτοιμος ξεκινάει, στις 26/8/2022 με την παρουσίαση του ρόστερ. Για τα πιο πάνω σκαλοπάτια, σίγουρος και βέβαιος πως θα τα καταφέρει.

Όλοι μαζί ξεκινάμε. Ελάτε κοντά για να δούμε την ομάδα μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τέτοιος ρόλος αξίζει στον Άρη και όχι οι μεσαίες θέσεις που ήθελαν κάποιοι. Ξεκινάμε. Στόχος οι επιδόσεις, στόχος η δύναμη, και τα play off στο νέο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.