Λέρος: Άνοιξε τις πύλες του ο νέος θερινός κινηματογράφος στο Λακκί

Λέρος: Άνοιξε τις πύλες του ο νέος θερινός κινηματογράφος στο Λακκί

Λέρος: Άνοιξε τις πύλες του ο νέος θερινός κινηματογράφος στο Λακκί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 601 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, η τελετή εγκαινίων του νέου Δημοτικού Κινηματογράφου στο Λακκί, που διοργάνωσαν ο δήμος Λέρου και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού - Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, οι αντιδήμαρχοι κ. Μπίλλης Νεκτάριος, κ. Κανάρη Μαριέττα, ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Κυριάκος Γρεκός, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Νεκτάριος Κοκκώνης, ο φρούραρχος κ. Παναγιώτης Φιλιππίδης, τα μέλη Δ.Σ. του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Μιχάλης Τσάτσος, κ. Σεβαστή Αγγέλου, κ. Αναστασία Χατζή, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου, ο δήμαρχος Λέρου απηύθυνε χαιρετισμό, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή σχετικά με τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου πριν από περίπου 80 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο, και τη δημοπράτηση της Β’ φάσης του ξενοδοχείου «Λέρος» από το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και την ανακατασκευή του κτηρίου της ιταλικής αγοράς στο Λακκί, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή σέβεται το πριν, εργάζεται για το σήμερα, οραματίζεται το αύριο.


Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κ. Κυριάκος Γρεκός, επισημαίνοντας τις γραφειοκρατικές δυσκολίες για την ολοκλήρωση του θερινού κινηματογράφου που έγινε με σεβασμό στο μνημείο, αναδεικνύοντάς το σε έναν πολυχώρο.
Ακολούθησε μουσική βραδιά, προσφορά της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων “LEROS OUTPOST” με τον Μιχάλη Κακέπη και τον Στάθη Μάγγο, όπου το κοινό έμεινε κατενθουσιασμένο, ενώ κατόπιν προβλήθηκε δωρεάν η ταινία Α’ προβολής BULLET TRAIN.


Ο δήμαρχος Λέρου και ο πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. ευχαριστούν τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. κ. Μεραμπελιώτη, τον αντιδήμαρχο κ. Μπίλλη, τον διευθυντή κ. Έλληνα, τη μηχανικό κ. Δέσποινα Φιλιππίδη, το STUDIO 2728 του κ. Ήσυχου Αντώνη, τον υπάλληλο του δήμου κ. Στράτο Χρονόπουλο, τον κ. Αναστάσιο Δεληγιάννη, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Μιχάλη Ελένη, καθώς και όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Υπηρεσίας Ύδρευσης, του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π., των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του δήμου μας.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας