Προσεχώς «λίφτινγκ» στο κλειστό του Διαγόρα

Προσεχώς «λίφτινγκ» στο κλειστό του Διαγόρα

Προσεχώς «λίφτινγκ» στο κλειστό του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Με σκοπό να έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Διαγόρα στο μπάσκετ τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες τους, ξεκινούν συντόμως οι εργασίες ανακαίνισης στο κλειστό της «Τέντας», όπως ανακοινώθηκε επισήμως. Η βελτίωση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και η αύξηση της χωρητικότητας θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ώστε ακόμη και οι φίλαθλοι να χαίρονται την παρουσία τους στο κλειστό.

Η ανακοίνωση:
«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο κλειστό μας γυμναστήριο, το οποίο θα παρουσιάσει μία νέα εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

Εντός και εκτός γηπέδου, αποφασίστηκε να γίνει «λίφτινγκ», το οποίο θα περιλαμβάνει εργασίες περιμετρικά, στις κερκίδες για την αύξηση της χωρητικότητας, στην «τέντα» και στον ηλεκτροφωτισμό. Ο στόχος της ομάδας μας από την πρώτη στιγμή είναι η βελτίωση των συνθηκών για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας.

Η οργάνωση σε όλους τους τομείς, οι συνθήκες άθλησης σε ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον, αποτελούν τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο του συλλόγου μας, και για τον λόγο αυτό είμαστε χαρούμενοι που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο κλειστό μας γυμναστήριο».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Διαγόρας για τον άδικο χαμό του Μανώλη Σουσαφίρη, του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου, ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Ο νεαρός ήταν αθλητής της ΕΑ Καλύμνου και η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» είναι η παρακάτω:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπείται την οικογένεια του 17χρονου Μανώλη Σουσαφίρη της Ε.Α. Καλύμνου, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας.

Όταν χάνεται με τέτοιο τρόπο ένα παιδί και ένας νέος άνθρωπος, τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι η θλίψη και ο πόνος. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπείται την οικογένεια του Μανώλη Σουσαφίρη. Αλησμόνητος…»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων