Ιδιώτης αναισθησιολόγος πρόκειται να προσληφθεί στο νοσοκομείο Ρόδου

Ιδιώτης αναισθησιολόγος πρόκειται να προσληφθεί στο νοσοκομείο Ρόδου

Ιδιώτης αναισθησιολόγος πρόκειται να προσληφθεί στο νοσοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2459 ΦΟΡΕΣ

Ιδιώτη αναισθησιολόγο, για 12 μήνες, πρόκειται να προσλάβει το νοσοκομείο της Ρόδου, για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Στη σχετική απόφασή του, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Στ. Τσαντής, αναφέρει τα εξής:

«Το γενικό νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», για την κάλυψη των έκτακτων και επιτακτικών αναγκών του Αναισθησιολογικού τμήματός του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με έναν/μια (1) ιδιώτη ιατρό Αναισθησιολόγο, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, υπό καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Η συνεργασία θα αφορά το χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο/η ιατρός θα εκτελεί πέντε (5) εφημερίες σε μηνιαία βάση, με αμοιβή διακοσίων ευρώ (200,00 €) ανά εφημερία, ήτοι χιλίων ευρώ (1.000,00 €) μηνιαίως.

1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση είτε ηλεκτρονικά (με επισυναπτόμενα τα σαρωμένα αρχεία, σε μορφή pdf) στη διεύθυνση hr@rhodes- hospital.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο νοσοκομείο στη διεύθυνση του νοσοκομείου Κρίστιαν Μπάρναρντ 1, Τ.Κ. 85133, Τ.Θ. 138 – ΡΟΔΟΣ, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ», είτε αυτοπροσώπως στη γραμματεία του νοσοκομείου.


Ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία αποστολής του e-mail ή φακέλου, η οποία αποδεικνύεται από τη σφραγίδα ταχυδρομείου ή με αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (03) ημέρες (ημερολογιακές) και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου στη διεύθυνση (http://www.rhodes-hospital.gr/prokirixis.html), στους πίνακες ανακοινώσεων του νοσοκομείου και στο πρόγραμμα Διαύγεια.


Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές.
Η τελική επιλογή θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

2. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Με την αίτηση συνυποβάλλονται: 1. Αντίγραφο τίτλου σπουδών 2. Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης). 3. Αντίγραφο απόφασης τίτλου ειδικότητας. 4. Βεβαίωση εγγραφής στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο, στην οποία να βεβαιώνεται ο συνολικός χρόνος άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησής της. 5. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας. 6. Σύντομο βιογραφικό Σημείωμα. 7. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ασυμβίβαστα με τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα. 8. Για τους άνδρες υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
- Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής Α.Ε.Ι. - Άδεια άσκησης επαγγέλματος - Τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ιατρικής ειδικότητας

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος για συνεργασία, θα είναι υποχρεωτική η υποβολή πλήρους πιστοποιητικού υγείας.
3. Να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ασυμβίβαστα με τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος για συνεργασία, για την απόδειξη των ανωτέρω θα γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση ποινικού μητρώου.
4. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.
5. Εφόσον επιλεχθούν, να εγγραφούν στη Δ.Ο.Υ. ως επιτηδευματίες. 6. Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
- Πραγματοποίηση πέντε (5) εφημεριών σε μηνιαία βάση.

ΑΜΟΙΒΗ
- Διακόσια ευρώ (200,00 €) ανά εφημερία, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00 €) μηνιαίως.

ΕΠΙΛΟΓΗ
Η τελική επιλογή θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η υπηρεσία θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου (http://www.rhodes-hospital.gr/prokirixis.html) και στους πίνακες ανακοινώσεων του νοσοκομείου το αργότερο μέσα σε πέντε (05) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.


Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται από τον ίδιο ή εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (02) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση κατατίθεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hr@rhodes-hospital.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο νοσοκομείο στη διεύθυνση του νοσοκομείου Κρίστιαν Μπάρναρντ 1, Τ.Κ. 85133, Τ.Θ. 138 – ΡΟΔΟΣ, είτε στη γραμματεία του νοσοκομείου.


Η ένσταση εξετάζεται από την τριμελή επιτροπή που θα ορισθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου