Χ. Κόκκινος: Η υπόθεση των υποκλοπών θα δρομολογήσει εξελίξεις

Χ. Κόκκινος: Η υπόθεση των υποκλοπών θα δρομολογήσει εξελίξεις

Χ. Κόκκινος: Η υπόθεση των υποκλοπών θα δρομολογήσει εξελίξεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 295 ΦΟΡΕΣ

Στο γεγονός ότι το θέμα των υποκλοπών θα δρομολογήσει εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

«Υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και η πολυδιάσπαση θα συνεχιστεί, γεγονός που σημαίνει πως η ΝΔ χρειάζεται να συσπειρωθεί. Όλα πρέπει να ζυγιστούν από την κυβέρνηση και να εκτιμηθούν οι εξελίξεις από την υπόθεση των υποκλοπών.

Οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και αυτό σημαίνει πως μπορεί να οδηγηθούμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας ή σε ακυβερνησία καθώς ένας πιθανός εταίρος της ΝΔ δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται τώρα να παίρνει αποστάσεις. Καραδοκεί όμως ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρουμε και πώς θα εκφραστεί η κοινωνία στην κάλπη», τόνισε ο κ. Κόκκινος.

«Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Όλοι περιμέναμε να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε πως αυτό δεν θα συμβεί. Έχουμε όμως ένα νέο δεδομένο που είναι πιθανό να επηρεάσει.

Το «θερμόμετρο» στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής θα «ανέβει» πολύ με τη συζήτηση για τις υποκλοπές. Μετά έχουμε την έκθεση της Θεσσαλονίκης όπου θα γίνουν ανακοινώσεις. Για την υπόθεση των υποκλοπών η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει στην επίθεση που θα δεχθεί», είπε.

Ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε στις πολιτικές κινήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό καθώς και τα κόμματα που έχουν δημιουργηθεί. «Δημιουργούνται τάσεις εντός της ΝΔ. Φτιάχνονται μικροκόμματα. Το Μαξίμου και η ΝΔ πρέπει να δουν τι συμβαίνει», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο