Γυμναστής στο ξεκίνημα του μπασκετικού Διαγόρα ο Σταύρος Σαρρής

Γυμναστής στο ξεκίνημα του μπασκετικού Διαγόρα ο Σταύρος Σαρρής

Γυμναστής στο ξεκίνημα του μπασκετικού Διαγόρα ο Σταύρος Σαρρής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 594 ΦΟΡΕΣ

Με τον Σταύρο Σαρρή θα γυμνάζονται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας οι παίκτες του Διαγόρα που θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών στο μπάσκετ. Από την 1η Οκτωβρίου θ’ αναλάβει την εκγύμνασή τους ο Τζακ Μιρόσαβιτς, ενώ ανακοινώθηκε ότι τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Άρης Γυφτάκης.

Αναλυτικά:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σταύρος Σαρρής, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα από την 1η Οκτωβρίου, υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Τζακ Μιρόσαβιτς, ο οποίος θα είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τεχνικός διευθυντής ο Άρης Γυφτάκης
Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Άρης Γυφτάκης. Με εμπειρία πολλών ετών ως αθλητής, ο Άρης Γυφτάκης θα βρίσκεται δίπλα στον προπονητή της ομάδας μας Στάθη Βλαχοδήμο.»

*Να σημειώσουμε ότι ο Διαγόρας, όπως και η ΕΑ Καλύμνου, άλλωστε, δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο, αφού φέτος είχαν το δικαίωμα να μπουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες από τη Γ’ Εθνική. Οι «κυανέρυθροι» θα επικεντρωθούν στην επίτευξη του στόχου ανόδου στη Β’ Εθνική που είναι και το σημαντικότερο, αφού μια συμμετοχή στο Κύπελλο με αυτή τη μορφή δεν έχει ουσία.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης