Αντιπαράθεση Δημήτρη Τσίκκη και Βασίλη Νικολίτση για το δρομολόγιο της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στις Φάνες

Αντιπαράθεση Δημήτρη Τσίκκη και Βασίλη Νικολίτση για το δρομολόγιο της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στις Φάνες

Αντιπαράθεση Δημήτρη Τσίκκη και Βασίλη Νικολίτση για το δρομολόγιο της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» στις Φάνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6456 ΦΟΡΕΣ

Δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του πρόεδρου της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» κ. Δημήτρη Τσίκκη και του κοινοτάρχη Φανών κ. Βασίλη Νικολίτση, ξέσπασε χθες με αφορμή σχόλιο – διαμαρτυρία του κοινοτάρχη, για το γεγονός ότι δεν εξυπηρετούνται οι επιβάτες με λεωφορείο της «ΡΟΔΑ» προς παραλία.

Σε απάντησή του ο κ. Δημήτρης Τσίκκης αναφέρει:

«Ποτέ δεν πήγαινε λεωφορείο στη συγκεκριμένη παραλία των Φανών, ούτε τότε που ήταν πλανητάρχης ο Ομπάμα.
Ωστόσο, σαν επιχείρηση έχουμε εντάξει δύο δρομολόγια σε συνεννόηση με τη διεύθυνση της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας για την εξυπηρέτηση των πελατών στην περιοχή της παραλίας Φανών.

Ας το πάρουμε όμως λίγο διαφορετικά:

Σε καμία παραλία Λίνδου, Αρχαγγέλου, Αφάντου, Ιαλυσού, Κρεμαστής και Παραδεισίου δεν πάει αστικό λεωφορείο της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ» ή του ΚΤΕΛ.

Η άδεια που έχει η επιχείρηση αφορά την επαρχιακή οδό και την οποία χρησιμοποιούμε.

Ας αφήσει λοιπόν τη μικροπολιτική αυτός που είπε σε οδηγό της επιχείρησης: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι».

«Τσίκκη, έχεις μαύρα μεσάνυχτα» – η απάντηση του κοινοτάρχη

«Στην παραλία Φανών, υπάρχει στάση της «ΡΟΔΑ» αλλά πού να το ξέρει αυτό ο κ. Τσίκκης - απαντά ο Βασίλης Νικολίτσης. Ο άνθρωπος έχει μαύρα μεσάνυχτα. Απορώ αν ξέρει πού πέφτουν κι οι Φάνες». Ο ίδιος χαρακτηρίζει απαράδεκτο ψέμα τον ισχυρισμό του προέδρου της ΔΕΣ «ΡΟΔΑ», ότι τάχα είπε στον οδηγό «ξέρεις ποιός είμαι εγώ» και σημείωσε ότι απλά τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του, όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο δεν συνεχίζει το δρομολόγιο προς παραλία και αφήνει τους επιβάτες στον δρόμο.

Ο κ. Νικολίτσης επισημαίνει:

«Αυτή είναι δουλειά του κάθε κοινοτάρχη κύριε Δημήτρη Τσίκκη: Να διαμαρτύρεται για τα κακώς κείμενα στο χωριό του και όχι να γλύφει την όποια δημοτική αρχή. Συμφωνώ μαζί του μόνο σε ένα σημείο. Στο ότι η κοινωνία μας, ξέρει πολύ καλά και ποιος είναι ο Βασίλης Νικολίτσης αλλά και ποιος είναι ο Δημήτρης Τσίκκης.

Για να δει ο κόσμος τέλος πάντων πόσο καλά γνωρίζετε την κατάσταση, σας στέλνω μια φωτογραφία (της εποχής και πριν και μετά Ομπάμα) που δείχνει ότι στην παραλία Φανών υπάρχει στάση που έβαλε εδώ και χρόνια η ΔΕΣ «ΡΟΔΑ», και μάλιστα υπάρχει και παγκάκι για να κάθονται εκεί και να περιμένουν οι επιβάτες, πότε θα αποφασίσει ο μέγας Τσίκκης να τους εξυπηρετήσει».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας