Νέες δωρεές από τον Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»

Νέες δωρεές από τον Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»

Νέες δωρεές από τον Σύλλογο Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2076 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», αναφέρει τα εξής:
«Για δεύτερη φορά επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Ρόδου, σε διάστημα 3 εβδομάδων και συναντήσαμε τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Ρόδου κ. Σταύρο Τσαντή.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, η γενική γραμματέας κ. Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, και το επίτιμο μέλος του συλλόγου μας, ο ιατρός κ. Γεώργιος Γεωργιάδης.

Παραδώσαμε εκ νέου στον διοικητή 810 επαγγελματικά rapid test για μερική κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους, δεδομένης της αυξημένης καθημερινής ανάλωσής τους, ενώ επίσης παραδώσαμε επιπλέον 1.200 σύριγγες των 60 ml.

Ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τις ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατροτεχνολογικό και αναλώσιμο υλικό, αλλά και σε ιματισμό, προκειμένου να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε, κατά δύναμη.
Παράλληλα, επισκεφθήκαμε την πυροσβεστική υπηρεσία Ρόδου, για τρίτη φορά, και δωρίσαμε τριακόσια (300) rapid test για την προστασία των πυροσβεστών και των οικογενειών τους, όπως επίσης ειδικές θεραπευτικές κρέμες για εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού.


Ο διοικητής της πυροσβεστικής ανέφερε μάλιστα περιστατικό εγκαύματος στο χέρι του και πόσο καλό αποτέλεσμα είχε η άμεση χρήση της κρέμας.
Χαρήκαμε που συναντήσαμε όλους αυτούς τους καλούς «αγγέλους» της Ρόδου, τους πυροσβέστες μας, και που είχαμε έστω και μια ολιγόλεπτη επικοινωνία.

Φυσικά δεν παύουμε να νοιαζόμαστε παράλληλα και για τους εθελοντές πυροσβέστες στο εθελοντικό πυροσβεστικό φυλάκιο που εδρεύει στη γέφυρα του ποταμού Παραδεισίου.
Η επίσκεψή μας στον διοικητή το νοσοκομείου αλλά και το πυροσβεστικό σώμα είχε ουσιαστικό νόημα, γιατί θέλαμε με τη χειρονομία μας αυτή να τους πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη Ρόδο.

Η πρόεδρος
Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»