Ν. Διμέλης: Δεν θα επιτρέψουμε νέες διακοπές ρεύματος στον Αρχάγγελο

Ν. Διμέλης: Δεν θα επιτρέψουμε νέες διακοπές ρεύματος στον Αρχάγγελο

Ν. Διμέλης: Δεν θα επιτρέψουμε νέες διακοπές ρεύματος στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 642 ΦΟΡΕΣ

Εξοργισμένοι με τους υπευθύνους του ΔΕΔΔΗΕ μετά την απόφασή του να προχωρήσουν σε διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος για την εκτέλεση εργασιών τις επόμενες ημέρες, φαίνεται να είναι οι κάτοικοι στον Αρχάγγελο, με τον πρόεδρο της κοινότητας, κ. Νικόλα Διμέλη, να τους χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους»!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του που δημοσιοποίησε, ο κ. Διμέλης, κάνει γνωστό ότι ο ΔΕΔΔΗΕ τους ενημέρωσε πριν από τρεις ημέρες περίπου, για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στον Αρχάγγελο, την ερχόμενη Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 του μηνός.

Και αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Με αίσθημα ευθύνης προς τον πολίτη του Αρχαγγέλου, τον επιχειρηματία, τον επισκέπτη, τις ευπαθείς ομάδες, κάνω γνωστό στους υπεύθυνους τεχνικούς, διευθυντές τομέων, αναδόχους έργου, πως οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ, δεν θα επιτρέψω προσωπικά, ως πρόεδρος της κοινότητάς Αρχαγγέλου, να πραγματοποιηθούν.

Οι εργασίες μεταφοράς φορτίων ρεύματος στον υποσταθμό μπορούν να πραγματοποιηθούν και κατά τους φθινοπωρινούς μήνες.

Επιτέλους οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ να λάβουν υπόψη τους, ότι διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο, οι επιχειρήσεις έχουν την ηλεκτρική ενέργεια ως ένα δυνατό τους σύμμαχο, οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που χρειάζονται την παροχή οξυγόνου είναι σε προτεραιότητα και οι επισκέπτες μας πρέπει να εξυπηρετηθούν.

Για τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνω να αποφύγετε την παρουσία σας, ως εταιρεία στον Αρχάγγελο τις προκαθορισμένες ημέρες, που έχετε προγραμματίσει τις διακοπές ρεύματος, γιατί πέρα από τις εντάσεις που θα προκληθούν, θα κατατεθούν και αγωγές για αποζημιώσεις των επιχειρήσεων για διαφυγόντα κέρδη.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», ο ίδιος λέει ότι αυτή τη στιγμή, 20 συμπολίτες του στο χωριό χρειάζονται παροχή οξυγόνου για θέματα υγείας, επίσης στα Στεγνά διαμένουν 1.500 επισκέπτες και άλλοι 700 μέσα στο χωριό.

Όπως τους έχει ενημερώσει ο ΔΕΔΔΗΕ, οι προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 4:00 το απόγευμα και την Τετάρτη λίγο μετά τις 8:00 το πρωί μέχρι και τη 1:45 το μεσημέρι.

Ο κ. Διμέλης μεταφέρει την αγανάκτηση των συμπολιτών του, κυρίως των επιχειρηματιών και ειδικά εκείνων που έχουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τονίζει ότι έχει διαμηνύσει στους αρμοδίους του ΔΕΔΔΗΕ να μην έρθει το συνεργείο στον Αρχάγγελο. Μάλιστα, η περιοχή που θα επηρεαστεί περισσότερο από τις εργασίες είναι η «καρδιά» του χωριού, με τη μεγαλύτερη εμπορική κίνηση, όπως λέει.

Αναφέρει, ακόμη, ότι τέτοιου είδους εργασίες μπορούν να γίνουν και το φθινόπωρο ή σε κάποια άλλη «νεκρή» περίοδο και βέβαια να ενημερώνονται έγκαιρα.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη