Ο Δημήτρης Τσίκκης νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ με απόφαση του Αντώνη Καμπουράκη

Ο Δημήτρης Τσίκκης  νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ με απόφαση του Αντώνη Καμπουράκη

Ο Δημήτρης Τσίκκης νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ με απόφαση του Αντώνη Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 27332 ΦΟΡΕΣ

Διατηρεί και η θέση του προέδρου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Ο Δημήτρης Τσίκκης, αναλαμβάνει από σήμερα με απόφαση του Δημάρχου κου Αντώνη Καμπουράκη, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποτέχευσης Ρόδου.

Ο ίδιος, θα διατηρήσει και τη θέση του προέδρου στην Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών (ΔΕΣ ΡΟΔΑ). Σημειώνεται ότι ο κος Τσίκκης, είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ στο παρελθόν και για το λόγο αυτό, το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου ήταν το πλέον ισχυρό.

Η ΔΕΥΑΡ, αντιμετωπίζει σήμερα τεράστια προβλήματα σε ότι αφορά τη λειτουργία της, με κυρίαρχο το οικονομικό, αλλά και την επάρκεια σε νερό σε περιοχές της νοτιοανατολικής πλευράς του νησιού.

Σημειώνεται ότι απότην δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, πρώτος πρόεδρος είχε τοποθετηθεί στην ΔΕΥΑΡ ο κος Μανέτας, ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον αντιδήμαρχο κο Γιάννη Καμπούρη, ο οποίοςόμως λίγους μήνες μετά καρατομήθηκε αιφνιδίως και τη θέση του ανέλαβε ο ίδιος ο Δήμαρχος κος Καμπουράκης.

Σήμερα, με σχετική απόφαση, καλείται ξανά να αναλάβει καθήκοντα προέδρου ο κος Δημήτρης Τσίκκης, ενώ άγνωστο παραμένει εάν θα παραμείνει στη θέση του αντιπροέδρου ο κος Σπύρος Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε ανταποκριθεί επάξια στα καθήκοντά του.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών