Στρ. Καρίκης: Πολύ καλές οι κινήσεις ανασχηματισμού στον δήμο Ρόδου

Στρ. Καρίκης: Πολύ καλές οι κινήσεις ανασχηματισμού στον δήμο Ρόδου

Στρ. Καρίκης: Πολύ καλές οι κινήσεις ανασχηματισμού στον δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

«Πολύ καλές κινήσεις» χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του χθες, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αναπληρωτής δημάρχου, κ. Στράτος Καρίκης, τον «μίνι ανασχηματισμό» στον οποίο προχώρησε ο δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης, αυτές τις ημέρες.

Κληθείς ο κ. Καρίκης να σχολιάσει την απόφαση αυτή του δημάρχου, είπε, καταρχάς, ότι ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κώστας Ταρασλιάς, ο οποίος επιφορτίζεται με τον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, μπαίνει σε έναν πολύ σημαντικό τομέα για τη δημοτική αρχή, στο να αναδείξουν το νησί, σε όλα τα επίπεδα, στα ΜΜΕ και έτσι θεωρεί ότι ένα παλιό αίτημα που υπήρχε διαχρονικά για να αναβαθμιστεί ο ρόλος των σχέσεων και της επικοινωνίας του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, στο πρόσωπο του κ. Ταρασλιά είναι ό,τι καλύτερο.

«Είναι μία σημαντική θέση η οποία, στο επόμενο διάστημα, καταλαβαίνουμε όλοι-δεν το κάνουμε για το θέμα των εκλογών αλλά πλησιάζουν και οι εκλογές και θα συνεργαστούμε άψογα σ’ αυτό το σημείο.

Άλλωστε, είναι εντολή του Δημάρχου να συνεργαστούμε άψογα προκειμένου να βγουν έξω προς τον κόσμο, στο κύριο κομμάτι που είναι η επικοινωνία, όλα αυτά που έχουμε κάνει, όλα αυτά που θα αρχίσουν να τρέχουν το επόμενο διάστημα, όλα αυτά που υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται και θα υλοποιηθούν. Έτσι, ένα κενό που υπήρχε μέχρι τώρα-που και εγώ το έχω επισημάνει στον δήμαρχο λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για μένα είναι πολύ θετική εξέλιξη για τη δημοτική αρχή», είπε ο αναπληρωτής δημάρχου.

Το ίδιο θετική εξέλιξη θεωρεί ο κ. Καρίκης και την εκ νέου ενεργοποίηση του κ. Τάσου Σπανού που αναλαμβάνει το βαρύ χαρτοφυλάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικών και Προσόδων. Και είπε: «Είναι ένα άνθρωπος της επιχειρηματικότητας, ένας άνθρωπος με πολύ δυνατά στοιχεία τα οποία τα έχουμε ανάγκη και εμείς εσωτερικά, σαν παράταξη, και ο δήμος και η δημοτική αρχή. Πιστεύω, λοιπόν, ότι και ο τομέας των οικονομικών που αφήνει ο Κώστας, στο πρόσωπο του Τάσου του Σπανού θα μπορέσουμε να πετύχουμε όλα αυτά για μένα τα πολύ σπουδαία που έχουμε προγραμματίσει. Συνεπώς κρίνω θετικά όλες αυτές τις αλλαγές».

Εκείνο που εκκρεμεί είναι η προεδρία της ΡΟΔΑ για την οποία θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος και ο κ. Καρίκης εκτιμά ότι θα αναλάβει άλλο πρόσωπο από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ πια, τον κ. Τσίκκη.

Στο σημείο αυτό, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ως δημοτική αρχή δεν στέκονται στα πρόσωπα αλλά όλοι πρέπει να στέκονται στο έργο. Είπε, ακόμη, ότι ο δήμαρχος κάνει καλά και ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα, με βάση τα δεδομένα και προσπαθεί να βελτιώσει τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής. «Για μένα προσωπικά ήταν πολύ καλές κινήσεις», κατέληξε ο κ. Καρίκης. Σχετικά, τέλος, με το αν θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές ο δήμαρχος, είπε ότι αυτό το γνωρίζει ο ίδιος, μπορεί να συζητάνε διάφορα πράγματα όμως ο ίδιος έχει εικόνα, ασχολείται με τις ανάγκες όλου του νησιού, τα μεγάλα και τα μικρά έργα, τον προγραμματισμό και βέβαια και με τα στελέχη του.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας