Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Ψαροπούλας είχε ο Στρ. Καρίκης

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Ψαροπούλας είχε ο Στρ. Καρίκης

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Ψαροπούλας είχε ο Στρ. Καρίκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 590 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην Ψαροπούλα, είχε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος, κ. Αντώνης Καμπουράκης, μαζί με τον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου κ. Στράτο Καρίκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο τελευταίος, καταρχάς, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μέσα στο 2022, προσπαθούν, με τη χρηματοδότηση που θα εξασφαλίσουν, να υλοποιήσουν σχέδιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του φιλόδοξου αυτού σχεδίου, ο κ. Καρίκης είπε ότι είχαν μία επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τους καταστηματάρχες της Ψαροπούλας και τους έθεσαν αυτό που έχουν πει εδώ και πολύ καιρό: «ναι» στο άνοιγμα του μετώπου, το οποίο θα είναι τεράστιο με την ανάπλαση της περιοχής γιατί θέλουν από εκεί ο Ροδίτης να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα, «πάντα όμως με μία ομοιομορφία, με συγκεκριμένους κανόνες και με μία νομιμότητα», όπως τόνισε, κάτι το οποίο έθεσε υπόψην των καταστηματαρχών ο Δήμαρχος.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Καρίκη, οι δραστηριοποιούμενοι στην Ψαροπούλα, δεσμεύτηκαν από τον Νοέμβριο να έρθουν σε μία κατάσταση απόλυτης νομιμότητας, συμμορφούμενοι με τις άδειες που έχουν πάρει από την ΚΥΔ-όσοι δεν το έπρατταν.

Είπε, ακόμη, ότι τον Οκτώβριο, με εντολή του δημάρχου θα ξεκινήσει και το μεγάλο θέμα του κυκλοφοριακού, με τη συνδρομή των εμπλεκομενων αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων κ. Τηλέμαχου Καμπούρη και Υπηρεσίας Δόμησης κ. Στέφανου Δράκου, μαζί με τα αρμόδια στελέχη του δήμου, για την εφαρμογή μίας συγκεκριμένης μελέτης που θα μπορέσει να δώσει λύση με βάση τις υποδομές που έχουμε και των χώρων στάθμευσης, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»