Οι ξένοι του Κολοσσού και το «πείραμα» που αν πετύχει, θα γίνει χαμός…

Οι ξένοι του Κολοσσού και το «πείραμα» που αν πετύχει,  θα γίνει χαμός…

Οι ξένοι του Κολοσσού και το «πείραμα» που αν πετύχει, θα γίνει χαμός…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Το ότι φέτος ο Κολοσσός πάει να δημιουργήσει ένα σύνολο με απίστευτες διαφορές από τα προηγούμενα χρόνια είναι ηλίου φαεινότερον, έχοντας όμως η υπόθεση και λίγο… μυστήριο, έτσι πριν το ξεκίνημα της σεζόν.

Τα δύο βασικά στοιχεία ως πυλώνες στήριξης του ρόστερ είναι οι εξαιρετικές επιλογές Ελλήνων παικτών αλλά και ξένων από το… Αμέρικα. Φέτος, όπως ξέρετε ήδη οι περισσότεροι, στην ομάδα του νησιού μας θ’ αγωνίζονται οι Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης.

Για τις περγαμηνές τους δεν χωράει καμία αμφιβολία, ούτε είναι, φυσικά, ώρα να ξεκινήσουμε να γράφουμε διάφορες ιστορίες σχετικές με το βιογραφικό τους. Πάμε τώρα στους ξένους, κι εδώ καλό είναι να κρατήσουμε μια χρονολογική σειρά για τη συμφωνία τους με την ομάδα. Πρώτα, λοιπόν, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Τι Τζέι Σταρκς, παίκτη του Κολεγιακού με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Λιθουανίας και της Τουρκίας εσχάτως.

Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι μετά, αφού ακολούθησαν οι Άλεξ Μπαρσέλο, Σάσα Στεφάνοβιτς και Μαλίκ Όσμπορν. Αυτοί οι παίκτες, νεαροί σε ηλικία, είχαν πολύ καλά στατιστικά με τις ομάδες του Κολεγιακού, όμως καμία εμπειρία από ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο μυαλό ενός από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, όπως είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ασφαλώς και δεν μπορούμε να μπούμε, είναι ωστόσο εύλογο να έχουμε εμείς που δεν γνωρίζουμε γρι από μπάσκετ, αμφιβολίες για το αν θα μπορέσουν να εγκλιματιστούν και πόσο καιρό θα τους πάρει αυτό…

Να μου πείτε, τις άλλες χρονιές που γίνονταν μεταγραφές παικτών από Ευρώπη, ήμασταν σίγουροι; Σίγουρα όχι, αλλά είχαμε κάπου να ελπίζουμε.
Εάν αυτό το «πείραμα» φέτος πετύχει, τότε θα είναι κάτι μοναδικό και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσει κι άλλους να το επιχειρήσουν, ακόμα και μόνοι.

Μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα κάνουμε αναλύσεις εις βάθος και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα ‘χουμε ακόμα και στοιχεία με αριθμούς… Πάντως σε ‘μας αρέσει το σασπένς, μη φοβάστε!

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου