Θ. Σωτρίλλης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Για μένα τέλος η πολιτική»

Θ. Σωτρίλλης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Για μένα τέλος η πολιτική»

Θ. Σωτρίλλης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές. Για μένα τέλος η πολιτική»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 791 ΦΟΡΕΣ

Την απογοήτευση του για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο εξέφρασε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης.


Όσο για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές καθώς είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με το κόμμα «Ελληνική Λύση», το απέκλεισε λέγοντας πως θα παραμείνει ενεργός πολίτης και θα σχολιάζει τα κακώς κείμενα.

«Αισθάνομαι απογοητευμένος γιατί έζησα και εργάστηκα στο νοσοκομείο Ρόδου που ήταν από τα καλύτερα και τώρα «βουλιάζει» χωρίς ελπίδα σωτηρίας. Οι άνθρωποι που έχουν μείνει παλεύουν με θηρία που δεν μπορούν να νικήσουν. Δεν έχουν παρασυρθεί όμως από το κύμα επιδειξιομανίας. Είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους τιμάμε», δήλωσε ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης με αφορμή και όσα προηγουμένως είχε αναφέρει στον “Sky Rodos” η πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Πολύμνια Γαλανού.

«Έφεραν την υγεία στο χείλος του γκρεμού και θα την οδηγήσουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό καταλαβαίνω εγώ από αυτά που λέγονται περί δημοσκοπήσεων για τον τομέα», υπογράμμισε ο κ. Σωτρίλλης.

Σε ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές ή στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση ο κ. Σωτρίλλης είπε:
«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές ή στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Θα παραμείνω στο σπίτι μου ως απλός πολίτης και δεν θα προχωρήσω πουθενά. Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική».

Για τις συζητήσεις με την «Ελληνική Λύση» είπε πως οι συζητήσεις που έγιναν δεν ήταν σε βάθος.
Όσο για τις άλλες υποψηφιότητες ο κ.Σωτρίλλης τόνισε πως υπάρχει μια φοβία ως προς τη δημοσιοποίησή τους.
«Και να θέλει κάποιος να είναι υποψήφιος, θα αποκεφαλιστεί αμέσως. Υπάρχει φόβος στους υποψήφιους που θα θελήσουν να βγουν έξω και να δηλώσουν φανερά πως θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογές».

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας