Σύλληψη 20χρονου Ροδίτη - πήγε να παραλάβει δέμα που περιείχε κοκαΐνη και χασίς

Σύλληψη 20χρονου Ροδίτη - πήγε να παραλάβει δέμα που περιείχε κοκαΐνη και χασίς

Σύλληψη 20χρονου Ροδίτη - πήγε να παραλάβει δέμα που περιείχε κοκαΐνη και χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2892 ΦΟΡΕΣ

Τον περίμεναν δίπλα οι αστυνομικοί και του φόρεσαν χειροπέδες

Πακέτο που περιείχε 40 γραμμ. κάνναβη , 9 γραμμ. κοκαΐνη και ζυγαριά ακριβείας, παρέλαβε εικοσάχρονος ροδίτης για λογαριασμό 30 χρόνου αλλοδαπού αλβανικής καταγωγής όπως ισχυρίστηκε από μεταφορική εταιρία και συνελήφθησαν και οι δύο.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους κύριο Στέλιο Αλεξανδρή

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής όλα ξεκίνησαν όταν στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες .

Πράγματι οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το δέμα και σήμερα το μεσημέρι πήγε να το παραλάβει ο εικοσάχρονος Έλληνας.

Μόλις έγινε η παραλαβή του πακέτου επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι και συνέλαβαν τον εικοσάχρονο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Ροδιακής , εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο εικοσάχρονος είπε ότι έκανε εξυπηρέτηση σε τριαντάχρονο αλβανικής καταγωγής συνάδελφο του οποίος του είχε ζητήσει να παραλάβει το πακέτο.

Μάλιστα ο εικοσάχρονος τόνισε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του δέματος και πως με τον σαραντάχρονο εργάζονται μαζί στη Νότια Ρόδο.

Μετά από αυτό ακολούθησε η σύλληψη του 30 χρόνου αλλοδαπού ο οποίος και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι το πακέτο ήταν δικό του.

Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο