Η Λίτσα Φτακλάκη παίρνει το... καπέλο της και αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ;

Η Λίτσα Φτακλάκη παίρνει το... καπέλο της και αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ;

Η Λίτσα Φτακλάκη παίρνει το... καπέλο της και αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1491 ΦΟΡΕΣ

Με μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα επί σειρά ετών κ. Λίτσα Φτακλάκη, πυροδότησε το σαββατοκύριακο πολλαπλά σενάρια για την αποχώρησή της από το κίνημα.

Η φωτογραφία απεικονίζει την ίδια να... κρατά το καπέλο της, να έχει γυρισμένη την πλάτη και με φόντο τον φάρο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της Ρόδου πάνω στην οποία γράφει: «Εμείς ορίζουμε τις πορείες μας...».

Επίσης, στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, www.eftaklaki.gr έχουν «κατέβει» από χθες όλα τα περιεχόμενα και παρουσιάζεται κενή αναγράφοντας «Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίτσα Φτακλάκη απέχει από τα τοπικά δρώμενα του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο εσωτερικό του κινήματος και στα τοπικά όργανα.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η ίδια δεν προτίθεται για κανένα λόγο να απέχει από τα κοινά και ότι σύντομα, αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το τι προτίθεται να πράξει.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»