Διαγόρας: Είναι ακόμα ζωντανός;

Διαγόρας: Είναι ακόμα ζωντανός;

Διαγόρας: Είναι ακόμα ζωντανός;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα εσωτερικά του Διαγόρα μια πρόσφατη επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσω της οποίας ουσιαστικά, ο σύλλογος παραιτείται από το να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η επιστολή φέρεται να έχει αποσταλεί από μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Παλιοί παράγοντες της ομάδας μεταξύ των οποίων και ο γιατρός Κώστας Στεφανίδης, αντέδρασαν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέστειλαν δική τους επιστολή και προς την ΕΕΑ και προς τη Super League 2, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ δεν έχει τη δικαιοδοσία να πάρει μια τέτοια απόφαση, μιας και έχει παραιτηθεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνος από το Δ.Σ. που δεν έχει παραιτηθεί, είναι ο κ. Στεφανίδης ο οποίος και είναι από αυτούς που κάνουν προσπάθεια προκειμένου να μη χαθεί η χρονιά. Οι παλιοί παράγοντες που είχαν ενδιαφερθεί και πριν από λίγο καιρό για να πάρουν τις μετοχές της ΠΑΕ, συνεχίζουν την προσπάθεια που κάνουν έτσι ώστε η ομάδα να «κατέβει» κανονικά στη Super League 2.

Αν και ο σύλλογος όπως είναι γνωστό δεν έχει πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, εντούτοις η ύστατη προσπάθεια απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε και το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Πλέον, το όλο ζήτημα παίρνει και άλλες διαστάσεις καθώς η κίνηση της αποστολής επιστολής παραίτησης, θεωρήθηκε «εμπρηστική» και «κακόβουλη» προς τον σύλλογο και κατά τα φαινόμενα δημιουργούνται πλέον ερωτήματα για τη στάση τους. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα...­

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου