«Γαλάζια Σημαία» για 25η συνεχόμενη χρονιά κυματίζει στο GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA

«Γαλάζια Σημαία» για 25η συνεχόμενη χρονιά κυματίζει στο GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA

«Γαλάζια Σημαία» για 25η συνεχόμενη χρονιά κυματίζει στο GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 824 ΦΟΡΕΣ

Για 25η συνεχόμενη χρονιά κυματίζει στο GRECOTEL LUX ME DAMA DAMA

Την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grecotel Lux Me Dama Dama μια ιδιαίτερη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο «Ποσειδώνας, ο θεός της θάλασσας και των υδάτων», παρέδωσε τη Γαλάζια Σημαία σε παιδιά και μέλη της ομάδας ψυχαγωγίας της Grecoland.

Μετά από μια μικρή πομπή, τα παιδιά παρέδωσαν τη σημαία στον υπεύθυνο της παραλίας, κ. Καλοκαιρινό Ανδρέα για την έπαρσή της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, όπως ο αερολιμενάρχης, κ. Δεληγιάννης Σπυρίδων, ο πύραρχος, κ. Βενιός Νικήτας και o ταχυπηροσβέστης, κ. Σαββάκης Αντώνιος. Μαζί τους, οι φιλοξενούμενοι και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλαν σε αυτή την βράβευση, δέχτηκαν εγκάρδιες ευχαριστίες στην εκφώνηση του λόγου του γενικού διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Κοτζανταπάνη Δημήτρη. Για 25 συναπτά έτη (1997 έως σήμερα) το Grecotel Lux Me Dama Dama βραβεύεται με τη «Γαλάζια Σημαία», πληρώντας αυστηρά κριτήρια του Διεθνούς Προγράμματος που αφορούν:

• Την καθαριότητα της θάλασσας
• Την οργάνωση και την καθαριότητα της ακτής
• Την ασφάλεια των επισκεπτών
• Την προστασία της φύσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Εκατοντάδες πρωτοβουλίες και πολύπλευρες ενέργειες στήριξης οργανισμών και φορέων υλοποιεί κατ’ έτος o ‘Όμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, που λειτουργεί εδώ και δεκαετίες βάσει διεθνών προτύπων αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Πρόκειται για δράσεις, που αφενός συμβάλλουν άρρηκτα στην προστασία των ελληνικών οικοσυστημάτων, και αφετέρου στηρίζουν σε μόνιμη βάση τις τοπικές κοινωνίες.

Ειδικότερα η Grecotel, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των επιχειρήσεων τουρισμού στην Ελλάδα, παραμένει πιστή στο όραμα και τις αξίες του ιδρυτή και προέδρου της, κυρίου Νίκου Δασκαλαντωνάκη, ότι «Πολιτισμός και τουρισμός οφείλουν να πηγαίνουν χέρι χέρι».

Η Grecotel είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα, στους τομείς προστασίας, διατήρησης και ανάδειξης του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην προστασία της φύσης με την ίδρυση Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του τη βιωσιμότητα, που αποτελεί τη βασική έμπνευση για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου