Δόξα Ψίνθου: «Μία ομάδα με ντόπιο στοιχείο»

Δόξα Ψίνθου: «Μία ομάδα με ντόπιο στοιχείο»

Δόξα Ψίνθου: «Μία ομάδα με ντόπιο στοιχείο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Με στόχο να παρουσιάσει ένα σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά του χωριού, θα «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου η Δόξα Ψίνθου. Είναι κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» και ο Γιώργος Καρίκης.

Ο νέος προπονητής της ομάδας και παλιότερα παίκτης της, είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «βυσσινί» από τη θέση της τεχνικής ηγεσίας, θέλοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα φέρει και τον κόσμο στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουν τα παιδιά της Ψίνθου. Είναι περίπου 15 και με μερικές προσθήκες που θα γίνουν θέλουμε να έχουμε ένα ρόστερ περίπου 20 παικτών που θα είναι έτοιμο να βοηθήσει. Το ντόπιο στοιχείο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση».

Σε ερώτηση για το πώς περιμένει το νέο πρωτάθλημα, απάντησε ως εξής:
«Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο το νέο πρωτάθλημα καθώς όλες οι ομάδες εκτιμώ ότι είναι ανταγωνιστικές. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε καλοί και αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι μάλλον πιο δυνατός. Και αυτό διότι υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες και ιστορικές ομάδες. Στην εξέλιξη βέβαια, θα φανεί αν όντως είναι έτσι τα πράγματα».

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρονιάς προκειμένου να δοθούν οδηγίες για την προετοιμασία που αναμένεται να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα