Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ και στίβου του ΑΟ Σταματίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ και στίβου του ΑΟ Σταματίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ και στίβου του ΑΟ Σταματίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου ανακοίνωσε χθες την έναρξη της λειτουργίας των τμημάτων του στίβου και του μπάσκετ χωρίς συνδρομή για τη νέα αθλητική χρονιά, που αφορούν παιδιά από Γ΄ Δημοτικού .

Όσον αφορά το μπάσκετ, θα γίνονται οι εγγραφές στα γραφεία του Ομίλου στο Μαρμαρογλυφείο, στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέπερ, απέναντι από το Παλαιό Νεκροταφείο, με υπεύθυνο προπονητή τον Γιάννη Τσέρκη. Οι γονείς θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους από τις 17.00 έως τις 19.00 τις παρακάτω ημερομηνίες: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τον στίβο, οι εγγραφές θα γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Κορακόνερο με προπονητές του τμήματος τους Κώστα Ρακόπουλο, Ειρήνη Φαρμακίδου, Νίκο Σεΐτη, Γιώργο Ρακόπουλο και Λευτέρη Μπότσαρη.

Οι γονείς μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους από τις 18.00 έως και τις 19.30 τις παρακάτω ημερομηνίες: Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!