Τα γνωστά φαινόμενα της πλήρους… ανοργανωσιάς…

Τα γνωστά φαινόμενα  της πλήρους… ανοργανωσιάς…

Τα γνωστά φαινόμενα της πλήρους… ανοργανωσιάς…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 89 ΦΟΡΕΣ

Τα γνωστά φαινόμενα της πλήρους… ανοργανωσιάς και της γκρίνιας, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αυτό το καλοκαίρι σχετικά με την επόμενη μέρα της Super League 2. Είναι κάτι που παραδοσιακά συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, μέχρι που γίνεται… κάτι μαγικό και εξαφανίζονται , λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ή για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι ομάδες συμβιβάζονται και όλα τα προβλήματα ξεχνιούνται μέχρι να επανέλθουν λίγο πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου για να κορυφωθούν την καλοκαιρινή περίοδο.

Είναι νομοτελειακό, χωρίς καμία δόση υπερβολής. Εν πάση περιπτώσει, είμαστε και πάλι στο σημείο που κανείς δεν γνωρίζει τίποτα συγκεκριμένο και δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το οτιδήποτε.

Ο Αύγουστος τελείωσε, σήμερα μπήκαμε στο Σεπτέμβριο και ακόμα «αιωρούνται» βασικά ζητήματα που σε μια στοιχειωδώς οργανωμένη χώρα θα έπρεπε να ήταν λυμένα προ πολλού. Εκκρεμεί η συμφωνία με τηλεοπτικό πάροχο, ενώ ακόμα δεν είναι και επίσημα γνωστό ούτε το πόσες, ούτε και το ποιές ομάδες θα πάρουν τελικά μέρος. Και αυτό διότι υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες με τους φακέλους αδειοδότησης.

Ποιος μπορεί να πει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Πότε θα γίνει η κλήρωση; Ουδείς, προφανώς, γιατί κινδυνεύει να εκτεθεί καθώς τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Πώς μπορεί άραγε να νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα; Το έχει σκεφθεί κανείς άραγε;

Ποια είναι η ψυχολογία των παιδιών αυτών που ζουν από αυτό που κάνουν; Θα ήθελα να δανειστώ ένα απόσπασμα από την πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ που θέτει για μια ακόμα φορά τους προβληματισμούς του για την επόμενη μέρα της κατηγορίας αυτής.

Διαβάστε: «Να υπενθυμίσουμε απλά ότι η δεύτερη κατηγορία του Μαυροβουνίου που βρίσκεται στην 53η θέση της βαθμολογίας της UEFA πάνω μόνο από την Ανδόρα και το Σαν Μαρίνο, βρίσκεται ήδη στην 3η της αγωνιστική ημέρα, ενώ και στις περισσότερες χώρες η συντριπτική πλειοψηφία των αντίστοιχων πρωταθλημάτων έχει ήδη ξεκινήσει».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.