ΠΑΕ Διαγόρας: Ανδράλας και Προβατίδης κι επίσημα

ΠΑΕ Διαγόρας: Ανδράλας και Προβατίδης κι επίσημα

ΠΑΕ Διαγόρας: Ανδράλας και Προβατίδης κι επίσημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 243 ΦΟΡΕΣ

Με τον Πάρη Ανδράλα και επίσημα, θα κάνει τη νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν χθες και επίσημα την επιστροφή του στο σύλλογο. Στη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως γράφαμε και χθες, θα βρίσκεται ένας άλλος παλιός γνώριμος, ο Στάθης Προβατίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ! Ο Πάρης Ανδράλας ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ως ο νέος προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Το 2014 από τη θέση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο κ. Ανδράλας είχε φορέσει τη φανέλα του «Γηραιού».

Οκτώ χρόνια μετά, «ανεβαίνει» και πάλι στο ίδιο σκάφος που έχει νέα πορεία! Θα είναι ο νέος καπετάνιος-προπονητής, που καλείται να οδηγήσει τον Διαγόρα στο δρόμο των επιτυχιών και της υλοποίησης όλων των στόχων της νέας περιόδου.

Στη θέση του τεχνικού διευθυντή, η διοίκηση της ΠΑΕ τοποθέτησε τον Στάθη Προβατίδη. Για πολλά χρόνια παίκτης του Διαγόρα, με ουσιαστική ηγετική παρουσία. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει και πάλι στην «κυανέρυθρη οικογένεια» και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο τους».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.