Γιορτή Ρεβιθιού στη Ψίνθο

Γιορτή Ρεβιθιού στη Ψίνθο

Γιορτή Ρεβιθιού στη Ψίνθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2525 ΦΟΡΕΣ

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» διοργανώνει για τέταρτη χρονιά τη Γιορτή Ρεβιθιού και σας περιμένει όλους το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Ψίνθου να γευτείτε τον πλούτο της παράδοσης και τη φιλοξενία των κατοίκων της.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα, περιμένουν τους επισκέπτες της Γιορτής Ρεβιθιού. Τα κιόσκια του συλλόγου «Τέρψις» θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις και δωρεάν ρεβίθια με γίδα, μαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο. Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει ο Ηλίας Αναστασιάδης με την ορχήστρα του που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και τη διάθεση της γιορτής.

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Τέρψις», σας περιμένει όλους στο όμορφο χωριό της Ψίνθου όπου η παράδοση αναβιώνει, ώστε να γευτείτε τους καρπούς και τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου.
Καλή σας διασκέδαση!

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας