Αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» προς το καλύτερο

Αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» προς το καλύτερο

Αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» προς το καλύτερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 455 ΦΟΡΕΣ

Νέα τάξη πραγμάτων στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» από τον δήμο Ρόδου με την καλύτερη εκμετάλλευση των εμπορικών και κοινόχρηστων χώρων σε μια εγκατάσταση 48 στρεμμάτων. Προσφάτως, η αρμοδιότητα της εκμετάλλευσης παραχωρήθηκε στη ΔΕΡΜΑΕ, για να μπορούν τα λεφτά που εισπράττονται από τη συγκεκριμένη εγκατάσταση να επιστρέφουν αποκλειστικά σ’ αυτήν.

Με τον τρόπο αυτό, θα γίνουν έργα βελτιωτικά όσον αφορά τον φωτισμό, τη διαγράμμιση, την καθαριότητα, την ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση περιστατικού στον χώρο, αλλά και τη φύλαξη. Εννοείται ότι οι πολίτες δεν θα έχουν καμία επιβάρυνση από την όλη εξέλιξη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εγκατάσταση δωρεάν, αλλά υπό καλύτερες συνθήκες για όλους.

Αυτό, λοιπόν, το σύστημα θα λειτουργεί ανταποδοτικά, κάτι που δεν γινόταν όσο είχε ο ΔΟΠΑΡ όλη τη διαχείριση του τεράστιου αυτού χώρου.
Βάσει των προηγούμενων συνθηκών, τα λεφτά από το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» μπαίναν σ’ ένα κεντρικό, θα λέγαμε, ταμείο κι από κει μπορούσαν να εκταμιευθούν για οποιονδήποτε άλλο λόγο, χωρίς να λειτουργούν ανταποδοτικά για τον αθλητικό χώρο στο Κορακόνερο, κάτι που δεν θα ισχύει πια.

Το σημαντικότερο είναι ότι με τις παραπάνω βελτιώσεις θα μπορούν και ομάδες από το εξωτερικό να χρησιμοποιούν το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» για προπονήσεις, ενώ θα μπορούν να διοργανωθούν και σημαντικές αθλητικές συναντήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα