Ξανά στο «σπίτι» της η Φλόγα Ρόδου

Ξανά στο «σπίτι» της η Φλόγα Ρόδου

Ξανά στο «σπίτι» της η Φλόγα Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 416 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται το αναπτυξιακό έργο της Φλόγας Ρόδου στο τζούντο, αφού ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, παρέδωσε στον προπονητή του συλλόγου, Μιχάλη Χατζηνικολάου, τα κλειδιά της ανακαινισμένης πλέον αίθουσας στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Η ανακοίνωση της Φλόγας για την εξέλιξη αυτή:
«Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η σχολή του τζούντο στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» του ΑΠΣ Φλόγα, θα λειτουργήσει ξανά.

Ο κ. Κολιάδης, τιμώντας τον λόγο του και κόντρα στις συνθήκες που δυσκόλευαν την αποπεράτωση του έργου και την παράδοσή του, κάλεσε τον προπονητή μας κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ και του παρέδωσε τα κλειδιά της αίθουσας, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το προπονητικό έργο του δασκάλου στο ροδιακό τζούντο.

Ζητούμε συγγνώμη από τους αθλητές και τους γονείς τους για τον χαμένο χρόνο, και τους περιμένουμε ξανά στο dojo της Φλόγας.
Πληροφορίες και εγγραφές: 6982307775 κ. Χατζηνικολάου Μιχαήλ ή στο χώρο των προπονήσεων από την Τρίτη 13/9 και ώρες 6-8 μ.μ.

Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063756672929 και https://www.facebook.com/groups/flogajudo
e-mail: apsflogarodou@hotmail.com
Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση κάρτας υγείας αθλητή και η υπογραφή της δήλωσης προσωπικών δεδομένων.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κολιάδη, που παρ’ όλες τις δυσκολίες ανταποκρίθηκε στην υπόσχεσή του και δίνει έτσι την ευκαιρία στο σωματείο μας, να μπορεί να προσφέρει στα νέα παιδιά τη χαρά της εκμάθησης ενός ολυμπιακού αθλήματος, που έχει φέρει πάμπολλες διακρίσεις στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.