Ελεύθερος με εγγύηση Ιρακινός που κατηγορείται για βιασμό Γαλλίδας στη Ρόδο

Ελεύθερος με εγγύηση Ιρακινός που κατηγορείται για βιασμό Γαλλίδας στη Ρόδο

Ελεύθερος με εγγύηση Ιρακινός που κατηγορείται για βιασμό Γαλλίδας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 546 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με την καταβολή εγγυοδοσίας ποσού 1.000 ευρώ αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, 23χρονος αλλοδαπός ιρακινής καταγωγής που κατηγορείται για τον βιασμό 18χρονης Γαλλίδας μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Πιο αναλυτικά, τόσο ο 23χρονος που διαμένει στη Σουηδία όσο και η 18χρονη Γαλλίδα ήρθαν στο νησί μας για διακοπές και διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Προχθές το πρωί (7 Σεπτεμβρίου) η 18χρονη αλλοδαπή εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και κατήγγειλε πως ξημερώματα της ίδιας ημέρας, βιάστηκε στις τουαλέτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Φαληράκι από τον 23χρονο αλλοδαπό.

Άμεσα έγινε ο εντοπισμός και η σύλληψη του κατηγορούμενου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.
Χθες το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κ. Ματούλα Παπαβεργή, προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αλλοδαπός δήλωσε ότι πράγματι συνευρέθηκε με τη 18χρονη Γαλλίδα αλλά πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 23χρονος αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης ποσού 1.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών