Α. Αρφαράς: Οι οργανώσεις της ΝΔ είναι πανέτοιμες για τις εκλογές όποτε και αν γίνουν

Α. Αρφαράς: Οι οργανώσεις της ΝΔ είναι πανέτοιμες για τις εκλογές όποτε και αν γίνουν

Α. Αρφαράς: Οι οργανώσεις της ΝΔ είναι πανέτοιμες για τις εκλογές όποτε και αν γίνουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

«Πανέτοιμες είναι στα Δωδεκάνησα οι οργανώσεις για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών, όποτε και αν αυτές γίνουν».

Αυτό δήλωσε στον “Sky Rodos” χθες σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

Σχεδόν έχει «κλειδώσει» όπως τόνισε, και το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Υποψήφιοι θα είναι οι εν ενεργεία βουλευτές. Ακούγονται όμως και τα ονόματα του κ. Αντώνη Γιαννικουρή της κ. Κ. Εμμανουήλ της κ. Ε. Χαραλαμποπούλου, ενώ υπάρχουν όπως τόνισε και άλλοι ενδιαφερόμενοι για να είναι υποψήφιοι.

Ο κ. Αρφαράς αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις που αναμένεται να κάνει από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός κ. Κ Μητσοτάκης.

«Όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που είναι σημαντικές και αφορούν τα εισοδήματα των οικογενειών, κυρίως των ευπαθών ομάδων, εκείνων που χρήζουν βοήθειας. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μια ευαισθησία και αποδεικνύει πως είναι κοντά στους πολίτες. Τα μέτρα θα αφορούν άμεσες παρεμβάσεις για το ενεργειακό αλλά και για το καλάθι της νοικοκυράς», είπε ο κ. Αρφαράς.

Μίλησε όμως και για την υπόθεση των υποκλοπών, τονίζοντας πως από την κυβέρνηση έχουν γίνει όλες οι δέουσες ενέργειες.

«Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει τις ευθύνες, και η υπόθεση έχει φθάσει στην εξεταστική επιτροπή της βουλής. Μετά λύπης μας είδαμε να αποσύρονται την Πέμπτη το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλουν να διατηρηθεί ψηλά στην πολιτική ατζέντα το θέμα. Το ζήτημα είναι σοβαρό και η κυβέρνηση ζήτησε να υπάρχει διαφάνεια. Αυτή είναι η ουσία του θέματος», τόνισε ο κ. Αρφαράς που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε τα... ίδια.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»