«Κλείνει» τον Βραζιλιάνο Eduardo η Ρόδος

«Κλείνει» τον Βραζιλιάνο Eduardo η Ρόδος

«Κλείνει» τον Βραζιλιάνο Eduardo η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 208 ΦΟΡΕΣ

Ο Βραζιλιάνος Carlos Eduardo θα είναι όπως όλα δείχνουν η αμέσως επόμενη μεταγραφή για την ομάδα της Ρόδου.

Ο παίκτης, ήρθε πριν από μερικές ημέρες στο νησί μας, συμμετέχει στις προπονήσεις και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά ο οποίος και έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου 1996 και έχει ύψος 1.79μ. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β’ Εθνικής Βραζιλίας. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πάρα πολύ καλές, κάτι που μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Η απόκτησή του δεν θα ολοκληρώσει το ρόστερ, μιας και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας.

«Τέλος» Αρέτογλου και Kuci
Δεν συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις οι Αρέτογλου και Kuci. Τα δύο παιδιά δεν έπεισαν την τεχνική ηγεσία και έτσι αναζητούν ήδη τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό. Αντίθετα, ο νεαρός Γιάννης Θεοδωρής, θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα του τοπικού (πιθανόν στον ΑΕΡΑ) προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Κοκούνια. Ο παίκτης θα αποκτηθεί από τους «πράσινους» και εν συνεχεία θα δοθεί δανεικός.

Φιλικό με τον ΑΟ Πυλίου
Κατά τα άλλα, το τέταρτό της φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η ομάδα της Ρόδου. Θα παίξει κόντρα στον ΑΟ Πυλίου στις 8μ.μ. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 8μ.μ. στο γήπεδο των Μαρισών και ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς αναμένεται και πάλι να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Δεν θα πάρει μέρος ο Μουζακίτης, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας μετά τη διάταση στον δικέφαλο που αντιμετώπισε. Από τη Δευτέρα πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα