Ο Γ. Τσιμιτσέλης στη Ρόδο για τα γυρίσματα της εκπομπής του

Ο Γ. Τσιμιτσέλης στη Ρόδο για τα γυρίσματα της εκπομπής του

Ο Γ. Τσιμιτσέλης στη Ρόδο για τα γυρίσματα της εκπομπής του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3070 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο θα βρίσκεται τον επόμενο μήνα ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πλαίσιο γυρισμάτων της εκπομπής “Fishy” στην οποία είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής.

Ο ηθοποιός, μαζί με μία δεκαμελή ομάδα συνεργατών του καθώς και τεχνικών της εκπομπής η οποία προβάλλεται στο Mega, θα έρθουν στη Ρόδο εκτός απροόπτου στις αρχές του Οκτώβρη και θα παραμείνουν για περίπου μία εβδομάδα προκειμένου μαζί με τον καλεσμένο της εκπομπής να κάνουν γυρίσματα στο νησί μας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε κάθε εκπομπή του παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγικά τοπία της εκάστοτε περιοχής.

Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

Η εκπομπή που είναι αρκετά δημοφιλής, προβάλλεται φέτος για δεύτερη χρονιά και γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία. Ως εκ τούτου, θα είναι μία ευκαιρία να προβληθεί η Ρόδος και οι ομορφιές που διαθέτει, μέσα από μία διαφορετική τηλεοπτική παραγωγή.

Σημειώνεται ότι ομάδα της εκπομπής θα φέρει μαζί της και το σκάφος μήκους 9 μέτρων που χρησιμοποιεί για τα γυρίσματα κάθε επεισοδίου.

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας