"Ενοικίασα το σπίτι μου και...μου το κατέστρεψαν!" - καταγγέλει ιδιοκτήτης από τη Ρόδο

"Ενοικίασα το σπίτι μου και...μου το κατέστρεψαν!" - καταγγέλει ιδιοκτήτης από τη Ρόδο

"Ενοικίασα το σπίτι μου και...μου το κατέστρεψαν!" - καταγγέλει ιδιοκτήτης από τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9423 ΦΟΡΕΣ

Καταγγελία για μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν ενοικιαστές στο σπίτι του, έκανε συμπολίτης μας, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και σε πολλές περιπτώσεις οι ζημιές που προκαλούνται είναι απίστευτες.

Οι ίδιοι μάλιστα σε ότι αφορά την είσπραξη των χρημάτων τους και για τον λόγο αυτό πολλοί από αυτούς προτιμούν την ενοικίαση μέσω Airbnb όπου και η αμοιβή είναι πολλαπλάσια και τυχόν ζημιές πληρώνονται άμεσα με την πιστωτική κάρτα.

Τελευταίο θύμα του «βανδαλισμού» της κατοικίας του, ένας συμπολίτης μας με αναπηρία μάλιστα άνω του 80% που όπως καταγγέλλει ο ίδιος, νοίκιασε το σπίτι του σε δύο φοιτητές έναν της ΑΣΤΕΡ και έναν του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που κατέστρεψαν τελείως το σπίτι γκρεμίζοντας την κουζίνα, καίγοντας ηλεκτρικές συσκευές, καταστρέφοντας όλους τους τοίχους, το μπάνιο και το επιδαπέδιο σιφώνι, ξηλώνοντας τα ηλεκτρικά καλώδια, πρίζες, τροφοδοτικά τηλεόρασης και προκαλώντας βλάβες στα κλιματιστικά.

Το σπίτι στην οδό Αγίου Γεωργίου, παραδόθηκε στους δύο «φοιτητές» πλήρως ανακαινισμένο με καινούριες συσκευές και κρεβατοκάμαρες και σαλόνι. Σήμερα αυτή η κατοικία θυμίζει... Κίεβο!

Κατά την υπογραφή των συμβολαίων αναφέρεται ότι παρέλαβαν το διάμερισμα ανακαινισμένο με καινούρια στρώματα-έπιπλα-ηλεκτρικά είδη και πως υποχρεούνται στην αποζημίωση για όσες ζημιές διαπράξουν.


Ήδη έγιναν νομικές ενέργειες μιας και οι γονείς τους δεν αναγνωρίζουν τους βανδαλισμούς των παιδιών τους και ο ιδιοκτήτης θα ζητήσει τη συνδρομή των σχολών τους γιατί θα προσφύγει στον διευθυντή της ΑΣΤΕΡ και στην κυρία πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγάιου.

Ποιος λοιπόν θα βρεθεί να δώσει σπίτι σε φοιτητές όταν πρέπει να πληρώσει τριπλάσιο ποσό για να αποκαταστήσει τις ζημιές από αυτό που εισέπραξε, και μάλιστα πλήρωσε και φόρο στο κράτος;- αναρρωτιέται ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών