Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στον δήμο Λέρου

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στον δήμο Λέρου

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στον δήμο Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Στους αγιασμούς των σχολείων που τελέστηκαν υπό τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.κ.Στέφανο και τους ιερείς μας, παραβρέθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο κ. δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Δ. Καστή και κ. Ν. Μπίλλη, τον πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κ. Γρεκό και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Παλαπουγιούκ.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας άρχισε η νέα σχολική χρονιά με τον καθιερωμένο αγιασμό, χωρίς προβλήματα, έχοντας όλα τα αναγκαία υλικά και τα παιδαγωγικά μέσα στη διάθεση των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Μεγάλη ημέρα όμως η προχθεσινή, διότι για πρώτη φορά χτύπησε το κουδούνι στο 1ο Βιοκλιματικό Νηπιαγωγείο του νησιού στην περιοχή Λακκί, με τη διευθύντρια του Σχολείου κ. Φ. Ιωαννίδου να ανοίγει τις πόρτες και τους πρώτους μαθητές να εγκαινιάζουν με τις φωνές και τα χαμόγελα τους τον πανέμορφο και γεμάτο χρώματα χώρο.

Ο κ. δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι κοινός στόχος όλων δημοτικής αρχής, Εκκλησίας, εκπαιδευτικών και γονέων είναι οι μαθητές να φοιτούν σε ένα περιβάλλον ποιοτικό και ασφαλές που να παρέχει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους μέσα από το συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων.

Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία, όλα να πάνε καλά και να μη χρειαστεί να κλείσουν τα σχολεία των παιδιών ούτε μία ημέρα.
Ενώ εξέφρασε και την χαρά και την ικανοποίηση του πως μετά από δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο των μαθητών.

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει