Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας προέβη για τον βιασμό της 31χρονη Αγγλίδα

Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας προέβη για τον βιασμό της 31χρονη Αγγλίδα

Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας προέβη για τον βιασμό της 31χρονη Αγγλίδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 945 ΦΟΡΕΣ

Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, προέβη δια της συνηγόρου της κ. Δέσποινας Τσέλιου, η 31χρονη Αγγλίδα που έχει καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς βελγικής καταγωγής.

Η υπόθεση είχε αρχίσει να απασχολεί στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς τότε έγινε η καταγγελία από την αλλοδαπή, και βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης καθώς έχει παραγγελθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ωστόσο, προχθές η 31χρονη Αγγλίδα δια της συνηγόρου της κ. Δέσποινας Τσέλιου προχώρησε σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» η δικηγόρος κ. Τσέλιου για την υπόθεση, δήλωσε τα εξής:
«Η εντολέας μου, βίωσε μια από τις τραυματικότερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα.

Οι φερόμενοι δράστες εκμεταλλευόμενοι τις υπέρτερες σωματικές τους δυνάμεις και την αριθμητική τους υπεροχή την εξανάγκασαν χωρίς τη συναίνεσή της να ανεχτεί πράξεις, στρεφόμενες κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσής της, ασελγώντας βάναυσα στο κορμί και στον ψυχισμό της.

Για αυτή την κακουργηματική συμπεριφορά τους, καταθέσαμε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας του ομαδικού βιασμού.

Θα ασκήσουμε αρμοδίως όλα τα δικονομικά μας δικαιώματα και θα συνδράμουμε τις αρχές, ώστε να διαπιστώσουν τη βασιμότητα των όσων κατέθεσε ότι υπέστη στα χέρια των φερόμενων ως δραστών εκείνο το βράδυ

Η κοπέλα ήρθε στο νησί μας ονειρευόμενη μερικές ξέγνοιαστες μέρες σε ένα ελληνικό νησί και προσγειώθηκε σε έναν εφιάλτη.

Ευρισκόμενη, δε, σε αυτή την κατάσταση, έπραξε ό,τι ένιωσε ότι θα την κρατούσε ασφαλή και κατάφερε να αποτρέψει μια ενδεχομένως πολύ τραγικότερη για την ίδια κατάληξη».

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 5 Σεπτεμβρίου 2022 με την καταγγελία που έκανε η 31χρονη Αγγλίδα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η αλλοδαπή κοπέλα είπε ότι το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Φαληράκι όπου διασκέδαζε με τις φίλες της.

Εκεί γνωρίστηκαν με μία παρέα ανδρών (5-8) άτομα και στη συνέχεια, ξημερώματα στις 5 Σεπτεμβρίου, όλοι μαζί μετέβησαν σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου η 31χρονη έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τη θέλησή της με τον ένα εξ αυτών και στη συνέχεια και με τους λοιπούς τρεις κάτι το οποίο όμως, φέρεται να μην το επιθυμούσε.

Η 31χρονη Αγγλίδα προέβη σε καταγγελία σε βάρος των τεσσάρων Βέλγων οι οποίοι στις 5 Σεπτεμβρίου το βράδυ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Την επόμενη ημέρα (6 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Στέλιο Αλεξανδρή, οι τέσσερις συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση.

Οι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 31,31, 32 και 35 ετών αντίστοιχα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών