Έναρξη σχολικής χρονιάς στις σχολικές δομές του δήμου Νισύρου

Έναρξη σχολικής χρονιάς στις σχολικές δομές του δήμου Νισύρου

Έναρξη σχολικής χρονιάς στις σχολικές δομές του δήμου Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 η νέα σχολική χρονιά και για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Στέφανος Καλλιστής παρουσία του δημάρχου Νισύρου, κ. Χριστοφή Κορωναίου, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, των διευθυντών των σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων και κηδεμόνων.


Ο δήμαρχος Νισύρου ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο, στο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινάει.
Στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε μια καλή, ασφαλή και δημιουργική χρονιά, και καλή επιτυχία στο δύσκολο ρόλο που αναλαμβάνουν, και στους γονείς καλή δύναμη και αντοχή να ανταπεξέλθουν στο έργο τους. Ο δήμος Νισύρου, με ευθύνη και συνέπεια, θα βρίσκεται δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να ακούσει τα προβλήματά τους ώστε μαζί να βρεθούν λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών κοινοτήτων.


Φέτος, τα σχολεία της Νισύρου ξεκινούν τη λειτουργία τους με επάρκεια δασκάλων και καθηγητών γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Χαράλαμπο Ψαρά, διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων