Δεδομένο το ενδιαφέρον του Γ. Φλεβάρη να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Δεδομένο το ενδιαφέρον του Γ. Φλεβάρη  να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Δεδομένο το ενδιαφέρον του Γ. Φλεβάρη να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 901 ΦΟΡΕΣ

Τη βούλησή του να διεκδικήσει στις δημοτικές εκλογές τον δήμο Ρόδου ανακοίνωσε χθες εμμέσως αλλά σαφώς μιλώντας στον “Sky Rodos” o ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Φλεβάρης.

«Το ενδιαφέρον μου για το δήμο της Ρόδου είναι δεδομένο. Συμμετέχω σε συζητήσεις και ζυμώσεις. Είμαι ενεργός πολίτης, ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος και μετέχω στα κοινά και την πολιτική ζωή του τόπου και της χώρας παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Οι αναγγελίες υποψηφιοτήτων δεν γίνονται επί του προχείρου ούτε με τρόπο που δεν αποτελεί ανακοίνωση συνδυασμού. Υπάρχει το ενδιαφέρον, και πέραν αυτού συμμετέχω σε συζητήσεις και ζυμώσεις που έχουν ξεκινήσει με σημείο αναφοράς τον Οκτώβριο του 2023 που θα γίνουν οι εκλογές για το δήμο της Ρόδου», δήλωσε ο κ. Γιάννης Φλεβάρης.

Σε ερώτηση αν ανεξαρτητοποιήθηκε για να ασχοληθεί με το δήμο της Ρόδου, ο κ. Φλεβάρης είπε:
«Στην πολιτική τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ούτε η συστράτευση και η κοινή πορεία. Αποχώρησα και επέλεξα να είμαι ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος γιατί ήθελα η έκφραση της γνώμης μου και ο σχεδιασμός μου για την επόμενη ημέρα να μην υπόκειται καμία δέσμευση και εξάρτηση. Είμαι πραγματικά ανεξάρτητος».

Σχετικά με το αν δέχθηκε όχληση ή προβληματισμό από πρόσωπο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, δήλωσε:
«Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Έχω αναφέρει στο δημόσιο λόγο μου και υπογραμμίζω πως η όποια κίνησή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπόκειται σε παρεμβάσεις.

Τα κόμματα παρακολουθούν την πορεία μου και επικοινωνούν συχνά μαζί μου. Δεν υπάρχει περίπτωση, η πορεία που δεν είναι ατομική ή με ένα τηλέφωνο ή με μια συνάντηση να ανατραπεί. Συμμετέχουν πολλά άτομα και υπάρχουν δεσμεύσεις. Η κίνησή μας αυτή για το σχηματισμό παράταξης έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αξιοπρέπεια. Θα είναι μια κίνηση αξιοπρεπής και δημοκρατική, που στρέφεται με μομφές κατά κανενός, αλλά, θα καταθέσει προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση που θα κριθούν από τους πολίτες και τους ψηφοφόρους.

Σε ερώτηση αν συμμετέχουν στην κίνηση και πρώην αυτοδιοικητικοί από τον πρώην δήμο Καλλιθέας μαζί του όπως ο κ.Γιάννης Ιατρίδης, ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε:
«Δεν υπάρχουν λόμπυ αλλά αγάπη για τον τόπο, μόνο. Η συνεργασία μου με συναδέλφους στην τ.α δεν μπορεί να μπει σε διαχωρισμούς. Η Ρόδος είναι μια και αδιαίρετη. Αυτή θέλουμε να υπηρετήσουμε. Δεν κρύβουμε ότι συναντήσεις και συζητήσεις γίνονται και με συγκεκριμένους συναδέλφους μου».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας