Στην Οικονομική Επιτροπή ο διαγωνισμός της Νέας Αγοράς

Στην Οικονομική Επιτροπή  ο διαγωνισμός της Νέας Αγοράς

Στην Οικονομική Επιτροπή ο διαγωνισμός της Νέας Αγοράς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Στην επόμενη τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα επικυρωθεί, πιθανότατα ο προσωρινός ανάδοχος που θα αναλάβει το φιλόδοξο έργο της αποκατάστασης του συγκροτήματος της Νέας Αγοράς, μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού την περασμένη Παρασκευή.

Ως γνωστόν, στο ΕΣΗΔΗΣ, κατατέθηκαν επτά προσφορές και ακολουθεί ένα δεκαήμερο κατά το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις.
Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το τελικό αποτέλεσμα θα έρθει για έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή, πιθανότατα το θέμα θα συμπεριληφθεί στην επόμενη τακτική συνεδρίασή της, προκειμένου έτσι να ανακηρυχτεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου γιατί, όπως δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Τύπου και Επικοινωνίας κ. Κώστας Ταρασλιάς, είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε χρειάζεται να γίνει προσυμβατικός έλεγχος και να πάρει την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, εφόσον πρόκειται για δαπάνη άνω των 300 χιλιάδων ευρώ.

«Όμως, έχει ολοκληρωθεί αυτό το πρώτο σκέλος, προχωράμε και θεωρώ ότι, τουλάχιστον, εάν το Ελεγκτικό το κάνει πολύ γρήγορα, όπως επίσης στο Ελεγκτικό βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο μεγάλος διαγωνισμός για την καθαριότητα και ευελπιστούμε να τελειώσουν γρήγορα για να μπορέσουμε να κάνουμε τη σύμβασή μας κανονικά», είπε και συμπλήρωσε ότι, αντιστοίχως, με του που θα ολοκληρωθεί η Οικονομική Επιτροπή για τη Νέα Αγορά και αποστείλουν το αποτέλεσμα στο Ελεγκτικό για να το ελέγξει, θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σ’ αυτή τη σύμβαση.

Σημειώνεται ότι οι προσφορές άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή και η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης, που είναι η αρμόδια υπηρεσία, έχει κάνει τον πίνακα κατάταξης των προσφορών και τώρα εκκρεμεί η διαδικασία προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις τυχόν ενστάσεις ώστε να πάει στην Ο.Ε. και να επικυρωθεί επίσημα από το όργανο.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών