Σωματεία από τη Ρόδο και την Κω στην Ανάβαση Πανορμίτη

Σωματεία από τη Ρόδο και την Κω  στην Ανάβαση Πανορμίτη

Σωματεία από τη Ρόδο και την Κω στην Ανάβαση Πανορμίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στην ποδηλατική Ανάβαση Πανορμίτη που διοργανώνει ο Έλαφος 1-2 Οκτωβρίου με την πολύτιμη συνεργασία του ΔΟΠΑΡ, της Ιεράς Μονής Πανορμίτη και του δήμου Σύμης. Και φέτος αναμένεται να υπάρχει εκπροσώπηση απ’ όλα τα σωματεία της Ρόδου αλλά και της Κω, δείγμα της δυναμικής του αγώνα ως θεσμού για την ποδηλασία. Επίσης, οι διοργανωτές σκέφτονται να πραγματοποιηθούν στο νησί της Σύμης και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις, ώστε να «διανθιστεί» και πολιτισμικά το πρόγραμμα.

Φέτος μάλιστα, θα εξυπηρετηθούν όπως πρέπει τα σωματεία από την Κω, αφού η Dodekanisos Seaways άλλαξε το δρομολόγιό της για να μην ταλαιπωρηθούν οι συγκεκριμένες αποστολές.

Σήμερα στις 21.00 εκπνέει, η προθεσμία για την αποστολή δηλώσεων από τα σωματεία, οπότε από αύριο θα υπάρχει μια σαφής εικόνα για τις συνολικές συμμετοχές τους.

Μέρος των εξόδων μετακίνησης (ακτοπλοϊκά εισιτήρια) θα καλυφθεί από χορηγία του ΔΟΠΑ Ρόδου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των δηλώσεων συμμετοχής, ο διοργανωτής Έλαφος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες συλλόγους, για το οικονομικό ύψος της παροχής αυτής.

Το βασικό πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

Σάββατο 1 Οκτώβριου
15.00 Ατομική Χρονομέτρηση Κορασίδων και ακολούθως Παίδων, Μάστερς Γυναικών, Μάστερς Ανδρών, Εφήβων, Ανδρών και Sportive Ανδρών-Γυναικών, 17+ απόστασης 11,8χλμ.
17:30 Απονομές Επάθλων

Κυριακή 2 Οκτώβριου
10:30 Ατομική Χρονομέτρηση Μίνι Μικρών Κοριτσιών και Αγοριών (3km) κι ακολούθως Μίνι Μεγάλων Κοριτσιών και Αγοριών (3km).
11:15 Ατομική Χρονομέτρηση Παγκορασίδων (5km) και ακολούθως Παμπαίδων (5km)
12:30 Απονομές Επάθλων

Η Διαδρομή: Εκκίνηση για τις Κατηγορίες Μίνι Μεγάλων και Μικρών, 1000μ. έξω από την Ιερά Μονή Πανορμίτη στην επαρχιακή οδό με κατεύθυνση προς Σύμη - Τερματισμός Μίνι Μοναστήρι Πρ. Ηλία.
Εκκίνηση για τις Κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων, από Ιερά Μονή Πανορμίτη–επαρχιακή οδός με κατεύθυνση προς Σύμη και τερματισμός στο 5ο χλμ. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες, εκκίνηση από την Ιερά Μονή Πανορμίτη – επαρχιακή οδός με κατεύθυνση προς Σύμη και τερματισμός στην Παναγία Στρατερή (12ο χλμ).

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων