Ο κορυφαίος Έλληνας σκακιστής Γιάννης Παπαϊωάννου, στη Ρόδο

Ο κορυφαίος Έλληνας σκακιστής  Γιάννης Παπαϊωάννου, στη Ρόδο

Ο κορυφαίος Έλληνας σκακιστής Γιάννης Παπαϊωάννου, στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 464 ΦΟΡΕΣ

Γι’ άλλη μια φορά, ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» πρωτοπορεί και ρίχνει περισσότερο βάρος στην ανάπτυξη του αθλήματος, αφού τον Οκτώβριο φιλοξενούμενός του θα είναι ο Γιάννης Παπαϊωάννου.

Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα σκακιστή που σε τρεις διαλέξεις θ’ αναλύσει θέματα επιλεγμένα απ’ όλους όσοι θα συμμετάσχουν.

Η ανακοίνωση του «Ιππότη»:

«Συνεχίζοντας τις προσπάθειες που κάνουμε για τη διάδοση του σκακιού και τη διαρκή βελτίωση των σκακιστών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στις 8, στις 15 και στις 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 18:00 - 21:00, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στη Ρόδο τον καλύτερο Έλληνα σκακιστή, σπουδαίο προπονητή, και καλό φίλο του ομίλου μας, τον GM Γιάννη Παπαϊωάννου.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι ο σκακιστής με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα κι έχει καταφέρει να έχει σπουδαία αποτελέσματα με πολλούς κορυφαίους σκακιστές, όπως η ισοπαλία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Magnus Carlsen.

Σε τρεις διαλέξεις, θα αναλύσει διεξοδικά τρία θέματα, τα οποία θα αποφασίσουν οι συμμετέχοντες. Μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες αλλά και τα παιδιά των προχωρημένων τμημάτων, από step 4 και πάνω. Περάστε απ’ τον σύλλογο, δηλώστε συμμετοχή και ψηφίστε τι θέλετε να... μάθετε, στη γραμματεία μας, στην κ. Νικολέτα (καθημερινά 17:00 - 20:00). Πληροφορίες στο τηλ. 2241035502.

Έχει οριστεί «φιλικό» παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε τρίωρη διάλεξη, ή 20 ευρώ και για τις τρεις διαλέξεις συνολικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Βιαστείτε να προλάβετε..!»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.