Χωρίς χρονόμετρο τα παιχνίδια μπάσκετ του Διαγόρα στις υποδομές

Χωρίς χρονόμετρο τα παιχνίδια μπάσκετ του Διαγόρα στις υποδομές

Χωρίς χρονόμετρο τα παιχνίδια μπάσκετ του Διαγόρα στις υποδομές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 108 ΦΟΡΕΣ

Δεν ξεκίνησαν καλά τα φετινά πρωταθλήματα μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο, με τον Διαγόρα να καταγγέλλει ότι στους εντός έδρας αγώνες του με Ιάλυσο και Κολοσσό 2 για την κατηγορία Κορασίδων και Παίδων αντιστοίχως, οι επιθέσεις γίνονταν στα… τυφλά εξαιτίας του ότι τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το «24άρι» χρονόμετρο.

Η ανακοίνωση:
«Μετά τα όσα συνέβησαν στα δύο χθεσινά παιχνίδια της πρεμιέρας των τοπικών πρωταθλημάτων της ομάδας μας κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Κορασίδες) και Κολοσσό 2 (Παίδες), είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση, στην οποία διεξήχθησαν οι αγώνες για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Για όσους δεν το αντιλήφθηκαν και οι δύο αγώνες στο κλειστό μας γυμναστήριο διεξήχθησαν χωρίς «24άρι», διότι τα μέλη του Σ.Κ.Κ.Δ. (κριτές) δεν ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι ομάδες, να κάνουν επιθέσεις στα «τυφλά» και το μπάσκετ να γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω.

Είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο γήπεδό μας και δεν θα επιτρέψουμε ξανά να υπάρξει κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον μέσα στην έδρα μας. Το μπάσκετ κοιτάζει μπροστά, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις… προσταγές του και δεν θα ανεχθούμε ξανά, κανείς να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα όλων των παιδιών.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”