ΦΛΑΣ στο παρελθόν- 1962: Κίνδυνος διακοπής των συγκοινωνιών- Το ΚΤΕΛ απειλεί απεργίαν εάν δεν διορθωθούν οδοί

ΦΛΑΣ στο παρελθόν- 1962: Κίνδυνος διακοπής των συγκοινωνιών- Το ΚΤΕΛ απειλεί απεργίαν εάν δεν διορθωθούν οδοί

ΦΛΑΣ στο παρελθόν- 1962: Κίνδυνος διακοπής των συγκοινωνιών- Το ΚΤΕΛ απειλεί απεργίαν εάν δεν διορθωθούν οδοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Εν Ρόδω Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 1962
Αριθ. Φύλλου 3438

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΔΟΙ
Η καθυστέρησις των ασφαλτοστρώσεων αφορμή ταλαιπωριών διά το κοινόν

Το ΚΤΕΛ Ρόδου ιδιοκτήται και προσωπικόν απειλούν ότι θα κατέλθουν εις απεργίαν και θα διακόψουν τας συγκοινωνίας εάν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα διά την ολοκλήρωσν του έργου ασφαλτοστρώσεως τμημάτων της περιφερειακής οδού της νήσου. Το ΚΤΕΛ καλύπτει συγκοινωνίας της Ανατολικής Κεντρικής και Νοτίου πλευράς της νήσου Ρόδου τυχόν δε εκδήλωσις απεργίας θα δημιουργήση σοβαρά ζητήματα εις τας κοινότητας και την πόλιν.

Αφορμή των παραπόνων είναι το γεγονός ότι εις δύο σημία της περιφερειακής οδού της νήσου παρά την Λάρδον και την Λαχανία έχουν διανοιχθή λάκκοι, έχουν συσσωρευθεί χώματα και άλλα υλικά και παρεμποδίζεται η κυκλοφορία ενώ και οι επιβάται ταλαιπωρούνται.

Σημειωτέον ότι αι εργασίαι διά τας ασφαλτοστρώσεις ήρχισαν από μηνών αλλά διεκόπησαν λόγω διαφωνιών των αρμοδίων των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Πάντως ως ετονίσθη από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η κατάστασις είναι απαράδεκτος και δεν θα διστάσουν να καλέσουν το πρωσωπικόν εις κοινήν απεργίαν οπότε θα ακινητοποιηθούν όλα τα λεωφορεία.

ΕΚΗΔΕΥΘΗ Ο Σ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Εκηδεύθη χθες το απόγευμα εν μέσω ενδείξεων βαθείας θλίψεως χιλιάδων λαού, ο Σάββας Παυλίδης εκ του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Ρόδου. Την κηδείαν, εκτός της Φιλαρμονικής, συνώδευσαν ο Νομαρχών κ. Παπαδόπουλος, το Δημοτικόν Συμβούλιον, ο Πρόεδρος και το Συμβούλιον της ΕΡΕ, το Συμβούλιον του ΡΟΔΑ, η Επιτροπή του Ι. Μητροπολιτικού ναού κ.λπ. Επί της σορού κατετέθησαν υπερεβδομήκοντα στέφανοι, οργανώσεων, οικογενειών και ατόμων.

Το νεοεκλεγέν συμβούλιον Αιγυπτιωτών Δωδεκανήσου
Το εκλεγέν κατά την Α’ Γενικήν Τακτικήν Συνέλευσεν Διοικητικόν Συμβούλιον του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Δωδεκανήσου συνεκροτήθη εις Σώμα ως κάτωθι:
Πρόεδρος Βησσαρίδης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Βενετοκλής Μίνως, Γεν. Γραμματεύς Κινδυλίδης Γρηγόριος, Ταμίας Στρατάκης Μιχαήλ, Ειδικός γραμ. Σαπουντζής Ιωάννης, Σύμβουλοι Κώττης Βασίλειος, Μανδρακός Ιωάννης, Καρακάσης Απόλλων και Αγγελάκης Στέφανος.

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Η κυρία Ελένη Αναστασίου Υψηλάντη, θυγατέρα του Δημάρχου κ. Μιχ. Πετρίδη, κατόπιν επιτυχούς επεμβάσεως του εξαιρέτου Ιατρού κ. Σ. Ψαρομπά, έτεκεν χαριέστατον αγοράκι. Εις τους τρισευτυχισμένους γονείς και τον παππού, ευχόμεθα να τους ζήση.
Οι φίλοι του Γ.Κ. Γ.Π.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ 4 ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ
Την πρωίαν της αύριον αναμένονται να καταπλεύσουν εις Ρόδον το Αμερικανικόν αεροπλανοφόρον «Φραγκλίνος Ρούσβελτ», το καταδρομικόν «Μπόστον» και τρία αντιτορπιλικά, τα οποία θα παραμείνουν ενταύθα μέχρι της 2ας Οκτωβρίου. Την πρωίαν της Δευτέρας ο επικεφαλής της Αμερικανικής μοίρας θα ανταλλάξη επισκέψεις μετά του Νομάρχου και των λοιπών αρχών.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Νέαι καθυστερήσεις, άγονος ο διαγωνισμός δια τον λιμάνι λόγω ασαφειών του κειμένου

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...