Ήρθαν οι Γάλλοι για τον Διαγόρα

Ήρθαν οι Γάλλοι για τον Διαγόρα

Ήρθαν οι Γάλλοι για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 433 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή και των δυο Γάλλων που αναμένεται να αποτελέσουν τα «βαριά μεταγραφικά χαρτιά» του Διαγόρα ενόψει της νέας χρονιάς, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Διαγόρας.

Οι δυο ποδοσφαιριστές για τους οποίους γράφαμε και πριν από μερικές ημέρες, έχουν έρθει στο νησί μας και απομένουν όπως φαίνεται τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια και να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Στον «γηραιό» δεν θέλουν ακόμα να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, φοβούμενοι μήπως «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή (έχει… φοβηθεί το μάτι της διοίκησης από περιστατικά προσφυγών που έχουν… «σκάσει» από παίκτες οι οποίοι εμφανίζονται να είχαν συμβόλαιο με τον σύλλογο, αλλά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής) και προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οποιαδήποτε προσφυγή βγει δεν επιτρέπει στον σύλλογο να κάνει μεταγραφές αν δεν «καλυφθεί». Οι παίκτες πάντως είναι άνω των 30 ετών, έχουν παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα (ο ένας στη Γαλλία και ο άλλος στην Ελβετία) και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Και θα είναι όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, οι πιο δυνατές μεταγραφές για τον Διαγόρα.

Παραιτήθηκε και ο Εργοτέλης
Μετά την Ξάνθη και οι Εργοτέλης δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Κρητικοί ενημέρωσαν χθες και επίσημα ότι παραιτούνται. Το ίδιο είχαν κάνει και για το κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Εργοτέλη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, ή στην χειρότερη περίπτωση θα καταλήξει στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου.

Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα