Προβληματισμός στα Μαριτσά για το βοηθητικό

Προβληματισμός στα Μαριτσά για το βοηθητικό

Προβληματισμός στα Μαριτσά για το βοηθητικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στη διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών για τα όσα συμβαίνουν τα βράδια στο χώρο του νέου βοηθητικού γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο σύλλογος, μέσα στο χώρο εισέρχονται κάποια παιδιά με μηχανάκια (!) κάνοντας θόρυβο και καίγοντας τον τάπητα.

Χαρακτηριστική είναι η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύλλογος καθώς και η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα:

«Αγαπητοί γονείς και συγχωριανοί. Αυτές είναι οι εικόνες του βοηθητικού γηπέδου Μαριτσών με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά. Κάποια παιδιά συγκεντρώνονται στο χώρο του γηπέδου, κάνουν φασαρία, πετάνε σκουπίδια, κόβουν τα κάγκελα, κάνουν «σπινιές» με τα μηχανάκια μέσα στο γήπεδο καίγοντας τον τάπητα. Αποτέλεσμα; Να καταστρέφουν τα πάντα.

Έτσι λοιπόν θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους εσάς, να συμβουλέψετε τα παιδιά να μην μπαίνουν στο γήπεδο έτσι ώστε να μπορούμε να το διατηρήσουμε σε άρτια κατάσταση. Είναι ένα έργο που χρειάστηκε κόπο, χρόνο, καθώς και πολλά χρήματα για να ολοκληρωθεί. Οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε το γήπεδο για το χωριό αλλά και για τα παιδιά των Ακαδημιών του Ηρακλή Μαριτσών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18