Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή σε 35χρονο για θανατηφόρο τροχαίο

Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή  σε 35χρονο για θανατηφόρο τροχαίο

Φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή σε 35χρονο για θανατηφόρο τροχαίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1498 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 35χρονο που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η υπόθεση αφορούσε το τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στα μέσα Ιουνίου το 2018 επί της Επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 35χρονος οδηγώντας ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς Ρόδο ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινούνταν άλλο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 77χρονο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 77χρονου.

Άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου, ο οποίος περίπου ένα μήνα αργότερα υπέκυψε στα τραύματάτου.

Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η δίκη έγινε χθες. Κατά της καταδικαστικής απόφασης, ο 35χρονος δια του δικηγόρου του κ. Μανώλη Σαββιού άσκησε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.

Στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης παραστάθηκε για λογαριασμό της οικογένειας του 77χρονου και προς υποστήριξη της κατηγορίας ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»